Što će biti dalje?

One su pobjednice showa "Ženim sina?" Evo kako su Lea, Višnja, Tihana i Nives osvajale u početku

Ženim sina? (Foto: PR) - 9 Ženim sina? (Foto: PR) - 9 PR 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ženim sina? (Foto: PR) - 9 Ženim sina? (Foto: PR) - 15 Ženim sina? (Foto: PR) - 14 Ženim sina? (Foto: PR) - 13 Ženim sina? (Foto: PR) - 12 Ženim sina? (Foto: PR) - 11 Ženim sina? (Foto: PR) - 10 Ženim sina? (Foto: PR) - 1 Ženim sina? (Foto: PR) - 8 Ženim sina? (Foto: PR) - 7 +5 Ženim sina? (Foto: PR) - 6 Galerija

U popularnom showu "Ženim sina?" Adnan Avdić, Elvis Vaupotić, Marko Sandalić i Igor Bjelošević tražili su idealnu ženu. Pomogle su im njihove majke.

Lea, Višnja, Tihana i Nives odabrane su djevojke u finalu showa "Ženim sina?". Popularni show Nove TV donio je u finalu brojne zanimljive situacije i neočekivane obrate, a kao pobjednice slavile su spomenute četiri cure. Osvojile su srca kandidata među brojnom konkurencijom.

Pogledaj i ovo showbuzz simpatične prepirke "Pila mi mozak" Ženici otkrivaju što zamjeraju majkama

Adnan Avdić se tako odlučio za Leu. Lea Kos s otoka Cresa probudila je odmah na početku u Adnanu vrtlog emocija. "S Leom bi se poigrao s naočalama u nekoj seksi pozi, bez imalo razmišljanja", rekao je Adnan nakon što je Leu upoznao na početku showa.

Ženim sina? (Foto: PR) - 14 Ženim sina? (Foto: PR) - 14 Foto: PR

Simpatični Elvis Vaupotić u konačnici se odlučio na Tihanu, djevojku s kojom želi proputovati svijet. S njom je Elvis osjetio kemiju već pri prvom susretu, a tako se nastavilo i kroz show. Tihana Slavić dolazi iz Virovitice, a Elvisa je oborila s nogu kada mu je rekla da ju je zaintrigirala njegova rečenice da želi osobu s kojom bi mogao putovati svijetom s ruksakom na leđima.

Ženim sina? (Foto: PR) - 2 Ženim sina? (Foto: PR) - 2 Foto: PR

Borbu za Igora Bjeloševića do kraja su vodile Hanny i Višnja. Iako mu je majka Marica savjetovala da odabere Hanny kao partnericu, Igor se na kraju odlučio za Omišanku Višnju. Ipak, Višnja je odbila ljubavnu kombinaciju, rekavši da potencijala za druženje ima, no za prsten ne. Kada su se tek upoznali, Igoru se Višnja svidjela, bila je posljednja djevoka na brzim spojevima, a šarmirala je odmah i njegovu obitelj. Majci Marici svidjelo se što je Višnja došla pristojno odjevena, a ostavila je i dojam zrele djevojke. Tata je odmah dao znak da bi Višnja mogla biti dobra supruga za njihovog sina.

Ženim sina? (Foto: PR) - 13 Ženim sina? (Foto: PR) - 13 Foto: PR

Marko Sandalić borio se da odluči bi li radije budućnost proveo s Nives ili Marijom. Na kraju je odluka pala na Nives. Između Nives i Marka iskre su frcale i na prvom spoju. Odmah nakon što su se upoznali, Marko je komentirao: "Nives je mačak!".

Ženim sina? (Foto: PR) - 9 Ženim sina? (Foto: PR) - 9 Foto: PR

Kako će ljubavne priče ovih kandidata i njihovih odabranica teći dalje, vrijeme će pokazati!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene