Šokirali javnost

Najpoznatije seks snimke slavnih: Videi koji su promijenili živote zvijezda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

S najnovijim seks skandalom u Hrvatskoj, nismo se mogli ne prisjetiti svih poznatih kućnih snimaka koji su šokirali domaću ali i svjetsku javnost.

Tina Katanić meta je u novom seks skandalu koji je potresao domaću javnost. Nekoliko dana kontroverzan video kruži Internetom, a o cijelom slučaju oglasila se i sama Tina samo za Dnevnik.hr.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

'Osjećam se poniženo, obespravljeno. Zbog okolnosti cijelog slučaja u kojoj su mnoge stvari učinjene preko moje volje, danas sam dala iskaz u PU zagrebačkoj i dalje će institucije pravne države raditi na zaštiti mojih prava. Potražila sam pravnu pomoć i ubuduće će moje interese zastupati ovlašteni odvjetnički ured', rekla nam je Tina o seks videu.

Tina Katanić za Dnevnik.hr o seks skandalu: 'Osjećam se poniženo'

Još je jedna loto djevojka doživjela neugodno iskustvo sa seks videima. Riječ je o Suzani Mančić koja je bila jako popularna u bivšoj Jugoslaviji. U javnost je izašla njezina intimna video snimka koja ju je bacila na stup srama.

'Novinari su mi dojavili. Rekli su mi gospođo Mančić, mi to imamo i sutra će sve novine pisati o tome. Djeca su mi na sreću odrasla u zdrave i normalne mlade ljudi, ali to je moglo biti pogubno za njih, a potom i za sve nas. Da nisam imala djecu, ne bih se mnogo sekirala, ali kad imaš dvije djevojčice u školi, to je bio smak svijeta', ispričala je Suzana našem Daliboru Petku u intervjuu.

Za njima je uzdisala cijela Jugoslavija: Ovako izgledaju danas!

Svi već znaju za poznati slučaj Severine Vučković. Njezin kućni filmić jedan je od najspominjanijih kada su u pitanju seks skandali u regiji. Iako nije zaboravljen, Severina se uspješno transformirala u najveću zvijezdu u regiji i okrenula karijeri.

No, no nisu one jedine. Svjetski slavne zvijezde suočavale su se i s puno gorim slučajevima – i još su uspjele profitirati od seks snimki.

Svjetski slučajevi s kućnim flimićima

Svakako najpoznatija zvijezda današnjice je Kim Kardashian čiji je kućni pornić izašao u javnost 2007. Kim je tada tužila Vivid Entertainment, koji je plasirao sporni video, a osam mjeseci nakon skandala njezina obitelj dobila je ponudu koja se ne odbija - reality show Keeping Up With Kardashians. Video je i dalje prati, no Kim je uspjela ostvariti svjetsku karijeru, zarađuje milijune zahvaljujući svojem imenu, a izbacila je i popularnu igricu za mobitele. Udala se za Kanyea Westa s kojim ima kćer.

I njezina prijateljica Paris Hilton bila je žrtva objave kućnog pornića. Njezin video izašao je 2003. A objavio ga je njezin bivši dečko Rick Solomon. U slučnoj situaciji našla se i Baywatch zvijezda Pamela Anderson. Njezin je kućni uradak s bivšim suprugom Tommyjem Leeom podigao je veliku medijsku prašinu.

Playboyeva zečica Kendra Wilkinson prošle se godine susrela s duhovima prošlosti jer se Vivid Entertainment 'dokopao' i njezinog kućnog pornića kojeg je snimila još u srednjoj školi! 

Kako god bilo i na koji je god način snimljeno, činjenica je da će ih priča o seks skandalu pratiti do kraja života. Kada se već tako nešto dogodi, možda je najbolje sve prepustiti zakonskim službama te najbolje iskoristiti iz novonastale situacije.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene