Bizarni i čudni

KAD CELEBRITYJI PREKIDAJU? Evo najgorih bisera (ne)slavnih ljubavi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čak i kada ste bogati i kada imate sve što poželite, ljubav vam i ne mora biti naklonjena. Upravo je takva priča kod celebrity osoba. Donosimo vam listu najokrutnijih celebrity prekida.

Jedan od najpoznatijih takvih prekida zasigurno je onaj američkog glumca Matta Damona i Minnie Driver. Naime, u istom trenutku djevojka Minnie, kao i milijuni gledatelja saznala je da je single. Matt Damon vijest je objavio kod voditeljice Oprah Winfrey, ostavivši tako britansku ljepoticu samu. Uskoro nakon prekida s Minnie, Matt je uplovio u novu ljubavnu luku. Nova partnerica postala mu je Winona Ryder s kojom je kratko vrijeme bio i zaručen. Zapetljanu ljubavnu priču dovršio je Mark Wahlberg koji je uskoro osvojio Winonino srce.

Pogledaj i ovo showbuzz Vjerovali ili ne Nisu se mogli nositi s njima? Ljepotice koje su 'frajeri' bezobrazno ostavili

Pop zvijezda i pjevačica Katy Perry i komičar Russell Brand bili su u braku četrnaest mjeseci, a onda su iznenada objavili rastavu braka 2012. godine. U intervjuu za jedan časopis, Katy Perry izjavila je kako je suprug od nje zatražio razvod braka sms porukom. Russell Brand izjavio je kako će pjevačicu obožavati do kraja života, a onda je za Vogue izjavila: "On je vrlo inteligentan, bila sam zaljubljena u njega kada sam se udala." Par koji se vjenčao u listopadu 2010. nema djece.

Frontmen grupe Maroon 5 Adam Levine prekinuo je vezu s modelom Victoria Secret Behati Prinsloo. Uskoro je započeo novu ljubavnu vezu također, s modelom Victoria Secret - Nina Adgal. Zapetljan u svojim ljubavnim problemima, pomirio se, a zatim i zaručio s Behati Prinsloo. S Ninom Adgal prekinuo je putem sms poruke.

Još jedan u nizu ovakvih prekida je i onaj između pjevačice Taylor Swift i pop zvijezde Joea Jonasa. On je to učinio preko telefona. Pjevačica je kasnije u razgovoru s američkom komičarkom Ellen Degeneres rekla kako uopće ne želi zapamtiti ime dečka koji ju je ostavio, ostavio u telefonskom pozivu koji je trajao 25 sekundi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene