Napokon priznali

Minea i Giuliano tvrde: 'Mi smo jedno drugom suđeni'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na ovo su obožavatelji dugo čekali. Njihova lica zvuče itekako poznato, a o glasovima ne treba posebno ni govoriti.

Minea i Giuliano, dvije zvijezde domaće estrade napokon su udružili snage i snimili duet o kojem su mnogi maštali još od vremena kada su oduševili milijune ljuti svojim nevjerojatnim transformacijama u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. Minea je dodatne obožavatelje dobila i vođenjem emisije Nove TV 'Radna akcija' kojom je dokazala kako je uistinu multitalentirana. 

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea baš se potrudio Prezgodna Minea nije se mogla obraniti od udvarača na zadnjem nastupu, pogledajte kako ju je šarmirao jedan mladić iz publike!

Minea o partnerstvu: 'Svi mi imamo ideal, ali to nije realnost'

Sada su napokon obožavatelji simpatičnog Đuke i neodoljive Minee došli na svoje. Pjesma 'Mi smo jedno drugom suđeni' svojim modernim ritnom i aranžmanom sigurno će u vrlo kratkom vremenu postati hit, posebno među onima koje tresu ljetne ljubavi.

'Dugo vremena se ova ideja vrtila po našim glavama, a sad je konačno došao i trenutak da je ostvarimo - moja draga, dugogodišnja kolegica, prijateljica, jedna od najpozitivnijih osoba koje znam... i ja smo snimili duet', rekao je Giuliano.

Autor glazbei aranžmana je D. Rapotec Ute, a teksta R. Pilepić. Minea i Giuliano ovu će pjesmu izvesti na 18. Večerima Dalmatinske šansone u Šibeniku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene