Ljubav pobijedila

Nakon turbulentnih godina vjenčao se poznati holivudski par?

Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Galerija

Liam Hemsworth i Miley Cyrus vezu su započeli još 2012. godine, no ubrzo je uslijedio prekid...

Prema nekim navodimaMiley Cyrus i Liam Hemsworth su se tajno vjenčali. Iako informaciju nisu službeno potvrdili, tablouid Life & Style tvrdi da se par vjenčao na tajnoj ceremoniji u svom domu u Kaliforniji.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Voli i žene i muškarce Varala je glumca za kojim žene uzdišu, a među ostalim i sa sadašnjim dečkom koji ju potiče na dobra djela

"Susjedi nisu imali pojma da su se vjenčali. Djeca su trčkarala posvuda, bilo je to pravo hipijevsko vjenčanje. Ona je nosila bijelu, cvjetnu haljinu, svugdje su bile životinje, hrana je bila vegetarijanska i organskog podrijetla", tvrdi izvor za tabloid. Navode i da su svi plakali.

Poznati članovi obitelji Cyrus i Hemsworth bili su uz mladence na taj sretan dan. Njihova veza oduvijek je prilično turbulentna. Miley i Liam zaručili su se 2012. godine, no prekinuli su zaruke 2013. Uslijedilo je divlje razdoblje mlade Miley, koja se zgodnom glumcu u konačnici vratila 2016. godine. Obnovili su zaruke i otad su nerazdvojni.

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene