Jedna je diva

VIDEO Kim zaboravila da smo svi vidjeli – Beyonce

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na najtraženijem modnom partiju na svijetu okupila se svjetska krema, a slavne ljepotice pokazale su svoje adute.

Kina je bila inspiracija ovogodišnjem modnog partija u Metropolitan muzeju u New Yorku. Američka urednica Voguea Anna Wintour okupila je brojne zvijezde na MET Gala zabavi, a slavna imena ni ovaj put nisu razočarala – ozbiljno su pristupili temi, te pokazali svoje interpretacije na kinesko staklo, vaze, porculan te crvenu boju.

Pogledaj i ovo showbuzz U prvom redu Kakav prizor! - Malena nije ni svjesna kome se 'obraća'!

Met Gala 2015: Haljine koje nisu dobile pozitivne komentare na ovogodišnjem partyju

Svi su zastali kada se na crvenom tepihu pojavila glazbena zvijezda Beyonce koja je izgledala bolje nego ikad – ako je to ikako moguće. Slavna diva nekako uvijek uspije nadmašiti samu sebe, pa je ovaj put nosila golišavu haljinu Givenchy koja je otkrila njezino utegnuto seksi tijelo. Njezin suprug Jay Z ponosno je prošetao uz svoju seksi suprugu. 

Zanimljivo je i to da je samo dan prije izašla lista najpraćenijih Instagram profila, a Beyonce ima najviše fanova - njih 31,307,776. Iza nje je Kim s 31,239,384 pratitelja.

Met Gala 2015.

Posted by Beyoncé on Monday, May 4, 2015

Iako uvijek u centru pažnje, reality zvijezda Kim Kardashian ovoga je puta bila u drugom planu. Osim što je nosila bijelu haljinu Roberta Cavallija, a na svojem Instagramu otkrila je kako joj je inspiracija bila Cher. Ipak, mnogi su primijetili kako je nosila sličnu haljinu kao i Beyonce godinu prije. Njezin dragi Kanye West zabilježio je i nekoliko zanimljivih fotografija koje je zatim podijelila na Instagramu.

 

With my idol @jlo by Kanye

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Svoje čari pokazala je i Jennifer Lopez koja je na crveni tepih stigla uz dizajnericu Donatellu Versace.

 

#MetGala #VersaceVibes @versace_official

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Seksi pjevačica Rihanna doslovno je shvatila kinesku temu pa je nosila zlatno žuti ogrtač koji je zauzeo cijelo stepenište MET-a.

 

present!!

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Inače, koliko je party prestižan pokazuje i činjenica da ulaznica košta 25 tisuća dolara – i to s pozivnicom. Bilo je tu i mnogi drugih zvijezda poput Amal i Georgea Clooneya, Sarah Jessica Parker, Lady Gaga, Selena Gomez, Jennifer Lawrence, ... te mnoge druge.

 

AMAL CLOONEY BEING FITTED BY JOHN GALLIANO FOR TONIGHT AT THE MET GALA. By @MarioTestino #MetByTestino #MetGala #AmalClooney #JohnGalliano @maisonmargiela

A photo posted by Vogue (@voguemagazine) on

 

Taking a @mariotestino takeover break for a look at how a #MetGala place setting comes together. Video by @danilolauria. @reesewitherspoon @metmuseum #ChinaLookingGlass

A video posted by Vogue (@voguemagazine) on

 

Watch the construction of a 12,500 pound chinoiserie vase—made entirely of flowers—that marks the entrance to the #MetGala. Video by @soysauce357. @metmuseum #ChinaLookingGlass

A video posted by Vogue (@voguemagazine) on

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene