Ljubav je to!

Ipak je sve po starom: Ma tko kaže da se princ Harry i Meghan Markle više ne drže za ruke?

Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Princ Harry i Meghan Markle u četvrtak su se u Londonu susreli s mladima iz krunskih zemlja Commonwealtha, a vojvotkinja od Sussexa zablistala je u žutoj haljini.

Još i prije nego što se udala za princa Harryja, Meghan Markle medijima i javnosti bila je jako zanimljiva, a nakon kraljevskog vjenčanja taj je interes postao samo još veći. 

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Otkako je postala članica kraljevske obitelji, analizira se svaki njezin korak, kao i odjevna kombinacija. Ovoga puta na susretu s mladima iz krunskih zemlja Commonwealtha u Londonu zablistala je u žutoj haljini. S njom je, za razliku od zadnja dva puta, bio i princ Harry. Iako su zadnjih tjedana mnogi zaključili da je par prestao pokazivati emocije u javnosti kao što je to činio u početku, među ostalima neki su primijetili da se manje drže za ruke nego ranije, tome ipak nije tako. I u četvrtak su, kao što to čine otkako su prvi put stali pred medije, pred okupljene stigli s rukom u ruci. I dalje jedno drugo gledaju zaljubljeno, a vidljivo je i da je princ svojoj dragoj velika podrška u svakom pogledu.

Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Inače, kad su kraljevski protokoli u pitanju, nigdje nije službeno naznačeno da je držanje za ruke kraljevskih parova u javnosti zabranjeno, no smatra se da je primjerenije i prihvatljivije kad su u pitanju privatniji događaji, dok se na službenim dužnostima od njih očekuje profesionalno držanje.

Mnogi su primijetili i da se Meghan u svojoj ulozi počela osjećati sve sigurnije i samouvjerenije.

Par se vjenčao 19. svibnja u Windsoru.

Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene