A to nije prvi put

S dva detalja: Meghan na dirljiv način u Australiji odala počast preminuloj svekrvi

Princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana (Foto: Profimedia) Charles, Diana (Foto: Profimedia) +0 Princeza Diana, Harry (Foto: Profimedia) Galerija

Meghan Markle u Australiji je prvi put pokazala trudnički trbuščić, ali i još jednom odala počast princezi Diani.

Meghan Markle potrudila se da svi zapamte prvi dan njezine prve službene turneje s princem Harryjem.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Vojvotkinja i njezin suprug princ Harry doputovali su u Australiju, u kojoj će provesti idućih tjedan dana, a radi se o njihovoj prvoj službenoj turneji kao kraljevskog para.

 

Samo dan nakon što je Kensingtonska palača službeno potvrdila vojvotkinjinu trudnoću, ona je u elegantnoj, bijeloj haljini prvi put pokazala zaobljeni trbuščić, a potrudila se da medijsku pažnju privuče i detaljem na ušima.

Radi se o zlatnim naušnicama u obliku leptira koje su pripadale pokojnoj princezi Diani, Harryjevoj majici, koja je prvi put viđena s njima 1986. godine tijekom svoje turneje s princom Charlesom po Kanadi. Bilo je to godinu i pol nakon Harryjeva rođenja.

Princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Također, bivša glumica okitila se i zlatnom narukvicom s plavim kamenjem za posjed Traonga zoološkom vrtu u Sydneyju.

No ovo nije prvi put da je vojvotkinja odala počast pokojnoj svekrvi. Na dan vjenčanja Meghan je nosila Dianin prsten, a i njezin zaručnički prsten sadrži dva dijamanta iz Dianine privatne kolekcije nakita, koju je većim dijelom ostavila budućim suprugama svojih sinova.

"Važno je da se zna da je Diana dio ovoga s nama", jednom je prilikom izjavila vojvotkinja nakon službene objave zaruka. Također, bijela haljina australske dizajnerice Karen Gee rasprodana je u svega nekoliko minuta nakon što je Meghan osvanula u njoj, unatoč cijeni od 1800 dolara.

Čini se da sve što dotakne Meghan pretvara u zlato, koje voli i nositi.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene