Otkrila detalje

Maja Šuput o svadbi i majčinstvu: ''Nenad i ja imamo spremna imena za djecu, ja bih sina, Nenad želi kćer''

Maja Šuput Maja Šuput 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput, koja je nedavno u Dubaiju snimila spot za pjesmu ''Ilegalno'', u razgovoru za IN magazin otkrila je planove za vjenčanje.

Intervju za IN magazin Nove TV Maja Šuput odradila je u nikad izazovnijem izdanju, odjevena samo u košulju svojeg zaručnika Nenada Tatarinova. Pozornost su privlačile i njezine neobične prozirne čizme za ribolov, ali i svjetlucavi zaručnički prsten! 

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

Pjevačica je u razgovoru otkrila planove za vjenčanje, kao i hoće li uskoro postati majka. Što se tiče svadbe, zna da je neće organizirati u Hrvatskoj i da neće raditi veliko slavlje. 

''Samo nas nekoliko na plaži'', ispričala je Maja i otkrila kako želi intimnu ceremoniju.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Još nije sigurna hoće li nositi vjenčanicu ili ne!

''Prijatelji su mi rekli da moram! Ja sam rekla: 'Bože sačuvaj, ne pada mi na pamet da u bijelom hodam po nekoj plaži!' Onda su mi svi rekli: 'Pa ti nisi normalna! Imaš jedan jedini dan takav u životu, moraš zbog fotografije, zbog Instagrama!''' prepričava Maja.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Što se tiče prinova u obitelji, Maja i Nenad i o tome su razgovarali. 

''Imamo već i spremna imena za našu djecu! Ja želim sina, a Nenad kćer'', otkrila je Maja. 

Vragolasta pjevačica nedavno je u Dubaiju snimala spot za pjesmu ''Ilegalno'' u kojoj pjeva da će lako prevariti svojeg partnera s drugim. U stvarnosti to ne bi nikada učinila, no...

''Ja sam ti teški protivnik prijevare. Nisam svetica, ali bih ga prvo ostavila, a onda bih otišla... Možda bih otišla istu večer, ali bih ga prvo ostavila! Ne bih mogla prevariti jer sam u životu i sama doživjela taj čin prevare i znam koliko to boli'', otkrila je Maja u IN magazinu.

A što nam je još rekla, pogledajte u priloženom videu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene