Milijunaš i pjevačica

Novi domaći par – Luka Rajić i Tina Vukov u tajnoj vezi?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Talentirana Riječanka navodno je osvojila srce jednog od najbogatijih Hrvata.

Samozatajna Riječanka Tina Vukov nakon dulje stanke ponovno se vratila na scenu. Fanove je oduševila novim albumom '666' i singlom 'Na rubu' za koju je video spot snimio i režirao Luka Nižetić. No, osim na poslovnome planu, lijepoj je Tini, kako tvrdi današnji Story, čini se krenulo i na ljubavnome.

Pogledaj i ovo showbuzz Maja opet ljubi Svojoj vezi dali i četvrtu priliku: Pala pomirba!

Pjevačica je istaknula i kako radi na novom studijskom albumu.

Tina je navodno pronašla ljubavnu sreću s poduzetnikom Lukom Rajićem. Naime, 50-godišnji Luka i mlada Riječanka znaju se već dugi niz godina, a taj tjednik piše da je njihovo prijateljstvo sada preraslo u nešto više. Navodno je par provodio mnogo vremena zajedno, a 26-godišnja Tina je na šarm jednog od najbogatijih Hrvata pala nakon Božića prošle godine. Kako doznaje Story, par je i Novu godinu dočekao zajedno u društvu Lukinih sinova, 19-godišnjeg Borne, 17-godišnjeg Luke i 15-godišnjeg Frana.

O Tininom ljubavnom životu ne zna se puno osim da je prije četiri godine bila u vezi s neimenovanim dečkom koji je glumio u njezinom spotu za pjesmu 'Njemu'.

Glasnogovornik Luke Rajića izjavio je da Luka ne želi davati nikakve izjave po pitanju ljubavnog života te nije službeno potvrdio ovu vezu. Vole li se Tina i Luka – saznat ćemo ubrzo...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene