"nije jedini faktor"

Bez zadrške: Ljiljana Nikolovska oplela po Huljiću!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša pjevačica Magazina Ljiljana Nikolovska razotkrila je, kako ona tvrdi, Huljićev kompleks, a dotakla se i svojih nasljednica.

Bivša pjevačica Ljiljana Nikolovska nakon 25 godina iznijela je svoje mišljenje o Tončiju Huljiću. Nekadašnja pjevačica Magazina jednog od najvećih hitmejkera spomenula je u jednom statusu na Facebooku ne sluteći da će se ispod objave razviti burna polemika.

Pogledaj i ovo showbuzz otpjevala najveće hitove Kultna pjevačica Magazina priznala što misli o grupi danas, nakon dugo vremena je otkrila i što ju je zgrozilo

"ABBA upravo izjavila da pjesme koje su nekad radili "ne bi prošle na današnjem tržištu". Znači efektivno nikad nisu kreirali ništa što će se pamtiti i ostati iza njih. No evergreens. Šalim se, nisu oni nego Tonči", napisala je Nikolovska i izazvala buru komentara.

 Mnogi su zaključili da je Magazin bio najbolji dok je ona bila pjevačica, a na sve se dovezala i Ljiljana otkrivši svoj stav o Huljiću."Hulja ima tzv. pjevački kompleks autora. Otud sve one bombastične izjave o okupljanju 'njegovih' pjevačica u čopore i na hrpu. Nikako se pomiriti s tim da nije jedini faktor. Ljuti ga kad mu pjevač 'nepošteno' oduzme središte pozornosti jer muzičari i vokali po njemu nemaju apsolutno nikakvu kreativnu ulogu. Da nije njega, ne bi bilo glazbe", napisala je Nikolovska koja se u raspravi dotakla i Huljićevih pjesama.

"Nekoliko pjesama iz Madre Badesse mu je prelijepih, ali mu treba Grašo. Uz dobar vokal može proći, sam ne", smatra Nikolovska koja vjeruje da većina njegovih hitova ne bi uspjela danas.

"Više od 2/3 njegovih hitova ne bi uspjela da u pitanju nisu zgodne cure koje znaju posao i beskonačno promoviranje", konstatirala je Nikolovska i napomenula da nikada u njezino doba nikada nisu pjevali na playback. No ubrzo je stala u obranu svojih nasljednica. "Nemojte mi blatiti cure. Trude se preživjeti na takvom malom prostoru s tri pjevača po glavi stanovnika i stvarno im skidam 'kapelin'. I za uspjeh i za upornost. Kome se što sviđa, nebitno je", kaže Nikolovska.

Osvrnula se i na krađu pjesama koja im se često pripisivala. "Sve je već netko napisao, znači sve je "ukradeno"? Ne slažem se. Iako smo znali bezobrazno skinuti ideju. Ali redoslijed akorda je najmanje bitan", opravdala se Nikolovska i dodala da nema kompleks manje vrijednosti ili potrebu blaćenja tuđeg da bi uzdigla samu sebe.  "Isto tako mi je jasno da su nam albumi bili običan, ali bar iskren pop s primjesama brzih parodija i gušt za raditi. Ni više ni manje. Ali prestanimo komentirati glazbu kao da je riječ o teniskom natjecanju ili nogometu', zaključila je Nikolovska.

Inače, Ljiljana već 25 godina živi i radi u Americi, a nedavno je konačno otkriveno i zašto je jedna od najvećih pjevačica Magazina napustila grupu u vrijeme najveće slave.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene