Svijet voli pobjednike

Bago, Jarak, Bitorajac, Mešin… Kreće utrka kakvu smo dugo čekali

Mislav Bago, Rene Bitorajac, Igor Mešin, Andrija Jarak (FOTO: Pixell) Mislav Bago, Rene Bitorajac, Igor Mešin, Andrija Jarak (FOTO: Pixell)

Lica Nove TV u borbi su za nagradu Zlatni studio.

Studio Jutarnjeg lista, jedan od najdugovječnijih TV tjednika pokreće ''Zlatni studio'' - nagradu za televiziju, film, radio, kazalište i glazbu.

Pogledaj i ovo showbuzz 15 godina rada NOVA ERA Party o kojem će se još dugo pričati - evo kako je bilo

Sve se odvija pod motom ''najbolji biraju najbolje'', a nagrade dodjeljuju sami čitatelji.

Za Zlatni studio konkuriraju najbolja ostvarenja i osobe po kategorijama za djela ostvarena u razdoblju od 1. prosinca 2016. do 1. prosinca 2017. godine.

Naravno , među mnogobrojnim licima našla su se i ona s Nove TV.

Tako se u kategoriji ''Najbolja TV emisija'' u konkurenciji našao Dnevnik Nove TV, emisija Provjereno te show Tvoje lice zvuči poznato.

''Jako sam sretna. Baš sam ponosna i počašćena. Ovo je još jedan dokaz da je svaki trud i rizik koji je bio pred nama, bio isplativ. Ništa nije vrijednije od toga da te istovremeno hvali i publika i struka. Moji kolege su se baš radovale ovoj nominaciji'', kazala je Ivana Paradžiković, urednica i voditeljica emisije Provjereno.

Među najboljim TV novinarima za prestižnu titulu najboljeg bore se, između ostalih, Andrija Jarak, Ivana Petrović te Mislav Bago.

Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr) Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

U konkurenciji za najboljeg TV voditelja/voditeljicu našli su se Ivana Paradžiković te Rene Bitorajac i Igor Mešin.

U kategoriji najbolje TV serije za titulu najbolje natječu se Zlatni dvori te Čista ljubav, dok su se u kategoriji najbolji reality show našli Farma i Supertalent.

Ipak, lica Nove TV našla su se i u drugim kategorijama. Tako se primjerice Janko Popović Volarić, koji s Novom TV surađuje na seriji Čista ljubav te je bio u žiriju Supertalenta, našao u tijesnoj borbi za najboljeg filmskog glumca. Tu mu je titulu osigurao film Goran.

Damir Kedžo, pobjednik showa Tvoje lice zvuči poznato, našao se u kategoriji ''Hit godine'', a u borbu ide s pjesmom ''Sve u meni se budi'' koju je otpjevao s kolegicom Zsa Zsom.

Za svojeg favorita možete glasati OVDJE.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene