Hipnotična Lana

NAJVEĆA DIVA HOLLYWOODA Voljela mafijaša kojeg joj je kćerka ubila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna je od najvećih glumica svih vremena. Lana Turner bila je kraljica Hollywooda, sve do nemilog ubojstva mafijaša kojeg je voljela.

Ona je jedna od najvećih holivudskih diva svih vremena. Prelijepa Lana Turner preminula je prije 21 godinu, točnije 29. lipnja 1995. godine. Njezin život bio je iznimno buran pa je tako u sjajnoj karijeri počela uživati jako mlada, već sa 16 godina.

U statusu dive uživala je cijeli svoj život. Diva je bila i privatno, pa se tako udavala čak osam puta i imala brojne ljubavnike. Ipak, jedna veza uništila joj je život. I njoj i njenoj kćeri Cheryl. Mafijaš Johnny Stomapanato bio je Lanin ljubavnik, s kojim je imala burnu vezu. Zbog te veze, Johnny je platio životom.

Naime, tada 14-godišnja Cheryl Crane, Lanina kćerka iz jednog od brakova, izbola je Stompananta na smrt, tijekom jedne od burnih svađa u obiteljskom domu. Lana se od tog događaja nikad nije oporavila, otad je snimala samo povremeno, a slavu iz zlatnog doba svoje karijere nije uspjela vratiti. Njezina kćerka Cheryl danas ima 72 godine, u lezbijskoj je vezi i radi kao agentica za nekretnine. Objavila je 1988. godine autobiografiju u kojoj je priznala da je ubila majčinog partnera.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene