Pripreme u tijeku

Uzbuđenje na vrhuncu – tko ide u finale?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uzbuđenje nikada nije bilo veće jer današnja epizoda određuje tko ima priliku pjevati u finalnoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato.

Prije više od dva mjeseca osmero kandidata postali su dijelom showa Tvoje lice zvuči poznato koji im je omogućio da svake nedjelje postanu netko drugi. Visoki su glumili niske, niski su nosili pete, depilacija je postala glavni tjedni zadatak, po prvi puta su se stavljale leće, ali svi se slažu u jednome – svi su uživali.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

U svakoj su epizodi obožavatelji imali priliku vidjeti kako su tekle pripreme za pojedini nastup, ali zahvaljujući društvenim mrežama sami kandidati daju uvid u to kako postaju određeni lik. U predfinalnoj epizodi bore se za nastup u finalu, a ovako teku pripreme.

ANKETA Koja vam je transformacija u suprotan spol bila najbolja?

Luka Bulić imat će priliku utjeloviti svoju kolegicu Maju Šuput, dok će ona postati Justin Bieber. Ivan Šarić bit će Shania Twain, Dušan Bućan će biti Marina Perazić, Maja Posavec Kim Wilde, a Ivana Marić će biti Rihanna. Saša Lozar utjelovit će Arethu Franklin, a pobjednicu desete emisije Renatu Sabljak, gledat ćemo kao Shakiru.
 

 

Jedva čekam da počne Tvoje lice zvuči poznato!! Imam stvarno 'VELIKI' zadatak. Postajem Aretha Franklin!

Posted by Saša Lozar on Sunday, November 29, 2015
 

"Doktore, imam osjećaj da sam Maja Šuput. Jesam li poludio?""Nisi, Luka, samo te ta gljiva u Tvoje lice zvuči poznato jako voli vidjeti kao plavušu..."

Posted by Luka Bulic on Sunday, November 29, 2015
 

Zasto se ovaj meni smije???? Ja sam vec sad original Justin Bieber a sta on glumi??? Transformiranje u tijeku!!! Btw ja sam Justin kad je imao nekih 15 god. Ako to uspijem onda mogu SVE#tlzphr

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

 

Nažalost neću biti #rihanna iz crvenokose faze al nisam mogla odoliti da ne probam #tlzphr

A photo posted by Ivana Marić (@theivanamaric) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene