Luda noć

Ivan Perišić ne prestaje sa slavljem! Pogledajte s kim je, gdje je i što je radio noćas

Ivan Perišić sa suprugom (FOTO: Instagram) Ivan Perišić sa suprugom (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Perišić supruga (FOTO: Instagram) Ivan Perišić (Foto: AFP) Ivan Perišić (Foto: Instagram) Perišić Josipa (Foto: Instagram) +0 Ivan Perišić sa suprugom (FOTO: Instagram) Galerija

Ivan Perišić, otkako se vratio iz Rusije, ne staje s razlozima za veselje.

Ivan Perišić, čini se, nije umoran! Nakon nogometnog ludila njemu još nije dosta, pa tako on i dalje fešta i zabavlja se.

Pogledaj i ovo Josipa Perišić - 5 baš su uživali Supruga našeg nogometaša Ivana Perišića podijelila je niz simpatičnih obiteljskih fotografija s odmora u Dubaiju: "Završili godinu na najljepši način"

Ipak, ovo je bila posebna prilika jer se ženio njegov prijatelj Frane, kojem je upravo Perišić bio kum.

Naime, radi se o prijatelju koji se trebao oženiti nekidan, ali kako je (na vrijeme) shvatio da će se Hrvatska zadržati na Svjetskom prvenstvu vjenčanje je brzo pomaknuo za nekoliko dana.

Ivan Perišić supruga (FOTO: Instagram) Ivan Perišić supruga (FOTO: Instagram)

Ivan je na svadbi bio sa suprugom Josipom, a na svojim se društvenim mrežama pohvalio i kako mu je supruga odlična plesačica.

Josipa je na Instagramu je objavila zajedničku fotografiju koju je čak komentirala i Franka Batelić. "Ja ću poludit, nikad dosta fešte!'' napisala je Franka, koja se ovog vikenda udaje za Vedrana Ćorluku.

 

on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene