Jedva čekamo!

Smijeh, ljubavnu priču i intrigantnu radnju na male ekrane uskoro donosi nova serija "Na granici"

Nadia Cvitanović i Filip Juričić (Foto: PR) Nadia Cvitanović i Filip Juričić (Foto: PR) PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nadia Cvitanović i Filip Juričić (Foto: PR) Ekipe serije \ Ekipe serije \ +0 Žarko Radić, Nina Erak, Milan Štrljić (Foto: PR) Galerija

Gledatelji Nove TV uskoro će moći uživati u novoj seriji "Na granici" sa sjajnom glumačkom postavom.

Dok gledatelji s nestrpljenjem iščekuju prvu epizodu nove dramske serije Nove TV "Na granici", ekipa i produkcija projekta s predstavnicima medija danas je imala priliku i premijerno pogledati što nas očekuje od ove jeseni.

Pogledaj i ovo Dino Rogić i Mirna Dizdarević (Foto: Instagram) evo o čemu je riječ Miljenik publike otkrio detalj po kojem se filmska prosidba razlikuje od one u stvarnom životu

U ovoj jedinstvenoj dramskoj seriji s elementima humora u ulozi glavnog lika Zorke vidjet ćemo poznatu glumicu Ninu Erak, a u središtu radnje je i mlada, tek diplomirana ekonomistica Petra koju tumači talentirana mlada glumica Nadia Cvitanović. Petra se vraća iz Zagreba u svoje rodno selo kako bi od bake Zorke naslijedila ilegalni biznis švercanja dobara iz BiH u Hrvatsku.

Upoznat ćemo kroz seriju obitelj Skorupović koju osim Zorke čine i njezina kćer Mira (Barbara Vicković), zet Andrija Masle (Milan Štrljić) i njihove tri kćeri, uz Petru i Lidija (Martina Stjepanović) i Ivana (Lucia Glavich Mandarić). Ova obitelj ima automehaničarsku radionicu i najvažniji su u lancu šverca jer je zemlja uz granicu Zorkina.

Ekipe serije \ Ekipe serije \"Na granici\" (Foto: PR) Foto: PR

Drugu obitelj, obitelj Penava čine likovi koje će utjeloviti sjajni glumci Nemrin Omić, Elvira Aljukić, Dino Rogić i Marko Braić, a ta obitelj živi pak na bosanskoj strani, imaju dućan i skladište koji koriste i kao paravan za šverc. Obitelj Štiglić utjelovit će pak sjajni Žarko Radić i Barbara Nola, dok će njihovog sina glumiti Asim Ugljen.

Žarko Radić, Nina Erak, Milan Štrljić (Foto: PR) Žarko Radić, Nina Erak, Milan Štrljić (Foto: PR) Foto: PR

U selo Lokvica gdje je smještena radnja nove serije, iz Zagreba dolazi i novi granični policajac Marko kojeg će utjeloviti Filip Juričić. Osim navedenih u novoj serijskoj uspješnici Nove TV svoje uloge dobili su i Zlatan Zuhrić i Mladen Vulić, Momčilo Otašević, Petra Kraljev, Tijana Pečenčić, Mirko Ilibašić, Petar Puškarić, Davor Svedružić, i brojni drugi vrhunski glumci.

Ekipe serije \ Ekipe serije \"Na granici\" (Foto: PR) Foto: PR

Koncept projekta ''Na granici'' potpisuju autori Mirna Miličić, Vlado Bulić i Goran Rukavina, a redatelji su Josip Žuvan, Stanislav Tomić, Ivan Miladinov i Danijel Kušan. Nova serija donosi uzbudljivu i zabavnu radnju, ona ima i ljubavnu priču, ali i niz humornih elemenata koje će gledatelje zasigurno prikovati za male ekrane.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene