pobjednici supertalenta

Mnoge iznenadili skromnošću! Emil i Mateja vratili se s odmora: "Do ljeta sigurno nećemo iz Zagreba"

Emil i Mateja (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) Emil i Mateja (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Emil i Mateja (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) Pobjednici Supertalenta 2018 +0 Emil i Mateja (FOTO: Anamaria Batur) Galerija

Emil Kuzminski i Mateja Ivanković otkrili su kako izgleda njihov život nakon pobjede u Supertalentu, showu koji konkurira za nagradu Zlatni studio.

Više od dva mjeseca prošlo je otkako su Emil Kuzminski i Mateja Ivanković odnijeli pobjedu u Supertalentu. Neki su se od njihovih nastupa ježili, drugi su pak ostajali bez teksta. No jedno je sigurno - nema osobe koja je ostala ravnodušna na spektakularne točke koje su zaljubljeni plesači izvodili na pozornici Supertalenta. Show je to koji je ove godine nominiran za Zlatni studio, ali i format koji je pred Mateju i Emila stavio nove izazove.

Pogledaj i ovo Supertalent (FOTO: Anamaria Batur) Sjajni su Ovo su megavesele čestitke! Pogledajte video koji će vam uljepšati Božić

Iako su mnogi zasigurno pomislili da im se život nakon pobjede promijenio preko noći, drastičnih promjena nije bilo. "Nije se promijenilo apsolutno ništa. Radimo sve jednako kao i prije. Jedino što nas sada puno više zovu za nastupe. Angažmani su učestaliji", otkriva nam Emil.

Tri mjeseca napornih priprema za show poprilično je iscrpilo Emila i Mateju, koji su odmah po završetku showa najavili da im je u planu prvo dobro napuniti baterije. Otišli su na putovanje koje je bilo kratko, ali slatko.

Pobjednici Supertalenta 2018 Pobjednici Supertalenta 2018 Foto: NOVA TV Content Team

"Odmorili smo se. Nakon nove godine otišli smo pet dana na Murter. To nam je bilo u planu. Odmarali smo po cijele dane, nismo radili apsolutno ništa", kaže Emil. S nagradom od 200.000 kuna koja im je pripala pobjedom u Supertalentu mogli su si priuštiti i neko egzotično putovanje, no o tome trenutno ne razmišljaju.

"Do ljeta sigurno nećemo nigdje jer imamo previše nastupa i obveza. Kazališna sezona traje do lipnja, srpnja, tako da do tada nema micanja iz Zagreba", zaključuje Kuzminski. Inače, Supertalent je samo jedan od projekata Nove TV koji ove godine konkurira za Zlatno studio. Najgledanijem talent showu svoj glas možete dati OVDJE.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene