Hrvatska je 'IN'

Demi Moore u 2 sata ujutro snimljena u Hvaru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna hollywoodska glumica uživala na Hvaru u domaćim delicijama u sitnim noćnim satima.

Demi Moore u pratnji svojih kćeri Rumer Willis, Tallulah Belle Willis i Scout LaRue Willis sletjela je u Dubrovnik, a potom se zaputila na jedan od najljepših otoka, Hvar gdje je u kasnim noćnim satima uživala u domaćim specijalitetima.

Pogledaj i ovo Princ Albert od Monaka (Foto: Facebook) Svidjelo mu se Jedan od najbogatijih monarha svijeta posjetio popularni hvarski restoran i fotografirao se s osobljem

Slavni ludi za Hrvatskom - stvar je prestiža imati vilu na našoj obali

Domaćini u restoranu bili su oduševljeni slavnom glumicom pa su joj na Facebook stranici uputili i zahvalu, a kao dokaz priložili su račun s potpisom Demi osobno. No, ubrzo nakon objave stigla je i isprika vlasnika Ivana Gospodnetića: 'Kao vlasnik restorana želim se ispričati radi objave računa jednog od naših gostiju. Račun je objavio jedan od zaposlenika bez mog znanja'.

Na stranu to, ovo je još jedan dokaz kako je Hrvatska uistinu prava celebrity destinacija. Mnoge poznate zvijezde već su pronašle svoje mjesto pod suncem na našoj obali, možda će i Demi poželjeti kupiti neku vilu dok se odmara kod nas.  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene