Evo što poručuje!

Od idućeg tjedna Drele u novoj ulozi! Ispunjavat će vaše želje i voditi vas u zvjezdane domove

Davor Dretar Drele (Foto: Dnevnik.hr) Davor Dretar Drele (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Dretar Drele (Foto: Dnevnik.hr) Davor Dretar Drele (Foto: Dnevnik.hr) +0 Davor Dretar Drele (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Osim što ga trenutačno gledamo u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' gdje oduševljava svojim transformacijama, od idućeg tjedna Dreleta ćemo gledati i kao novog člana In Magazina

Novi posao dobro vam poznatog lica. Davor Dretar vjerne gledatelje In Magazina uskoro će uveseljavati svojim rubrikama u ovoj omiljenoj emisiji. Naime, već od idućeg tjedna Drele će ispunjavati vaše želje i omogućiti vam da zavirite u zvjezdane domove. Kako kaže, veliki su to izazovi, ali on je pun pozitivne energije i uvijek spreman na šalu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

''Bit će puno smijeha, u svim smjerovima i na svačiji račun. Ono što mogu sigurno jamčiti je da će biti super zabavno'', govori Drele. 

Davor Dretar Drele (Foto: Dnevnik.hr) Davor Dretar Drele (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

U rubrici Zvjezdani dom razgovarat će s brojnim poznatim osobama, i to unutar njihova četiri zida. Kaže, za ovu će priliku iskoristiti svoja poznanstva i činjenicu da je 20 godina na javnoj sceni.

''Pokušat ćemo uvijek da to bude gledateljima zanimljivo. Smislio sam dva do tri zvjezdana izazova. Kad već dođeš čovjeku u kuću običaj je da mu se ništa ne donese, da se sve pojede i popije i da mu bolnih opaski o uređenju doma'', šali se. 

A emocije su neizostavni dio još jedne njegove rubrike. Drele ispunjava želje. Kroz nju će gledateljima omogućiti upoznavanje s njihovim idolima.

Davor Dretar Drele (Foto: Dnevnik.hr) Davor Dretar Drele (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

''Meni će biti drago što ću dobiti šansu da na neki način to kreativno postavimo. /Namjeravam napraviti više dramaturgije oko činjenice Dobar dan, ja sam Pero i htio sam vas Gibonni upoznat . Stavljat ćemo ih u nove situacije da se oni slučajno sretnu'', otkriva Drele svoje planove. 

A ima i poruku za vas:

''Svatko tko želi nominirati sebi dragu osobu da upozna još dražu osobu, sve što treba učiniti je poslati mail na adresu drele, znači, bez dva L, nisam ja Amerikanac. @novatv.hr i onda se cijela naša ekipa baca na posao da toj dragoj osobi ispunimo barem jednu životnu želju. 

Znači, ne preostaje vam ništa drugo nego da pišete na drele@novatv.hr i možda se baš vaša želja ispuni. 

Cijeli intervju pogledajte u videu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene