progovorio i o predrasudama

Da mu nude, on bi ih odbio! Damir ne želi vlast u svojim rukama: "Nemoguće je išta promijeniti"

Damir Poljičak (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Damir Poljičak (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Poljičak (Foto: Anamaria Batur) Damir Poljičak (FOTO: Anamaria Batur) +0 Damir Poljičak (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Galerija

Damir Poljičak vraća se na male ekrane. Nakon što je srca gledatelja osvojio serijama Periferija City i Zauvijek susjedi, Damir stiže u show Tvoje lice zvuči poznato.

Damir Poljičak, kojeg gledatelji Nove TV pamte po ulogama u serijiama Periferija City i Zauvijek susjedi, jedan je od kandidata showa Tvoje lice zvuči poznato.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

Osim u serijama, domaća publika mogla ga je vidjeti i u brojnim kazališnim ulogama, a glumački staž zasigurno će mu pomoći u savladavanju izazova s kojima će se morati suočiti tijekom showa.

"Vidjet ćete mnoga lica koja javnosti nisu bila poznata. Prošle su već četiri sezone i, kad govorimo o brojnim transformacijama, ovdje će biti sigurno puno neprepoznatljivih lica", govori simpatični Damir.

Kroz život hoda s osmijehom na licu, što ni ne čudi s obzirom na to da mu je glavni moto, kako kaže, "radost je temeljni zakon života". "S radošću se radi sve ono što se radi jer tada to itekako ima smisla", kaže glumac.

Damir Poljičak (Foto: Anamaria Batur) Damir Poljičak (Foto: Anamaria Batur) Foto: Anamaria Batur

Svoju profesiju ne bi mijenjao čak i da može, stoga mu opcija da ima vlast u rukama nije primamljiva. "Na jedan dan ne može se promijeniti ništa, ni na tjedan dana. Ne bih ulazio u to jer mislim da je nemoguće išta promijeniti", iskren je Poljičak.

Rodom je iz Omiša, a zbog angažmana posljednjih godina živi u Zagrebu. No, na sreću, s predrasudama o Dalmatincima Damir se nije susreo. "Najčešće se krećem u krugu gdje su moji kolege i prijatelji glumci, tako da se nisam se našao u neugodnim situacijama", ističe glumac. Iako se sam s predrasudama nije susreo, priznaje da ih on sam ima.

"Svi robujemo predrasudama. Mislim da su muškarci bolji vozači od žena, a i mislim da je muškarcima u ovom showu teže nego ženama. Cure dobiju dolje nešto drugo, a mi...", kroz smijeh zaključuje Damir. Više pogledajte u videu Showbuzz.hr-a.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene