stiže četvrto dijete

Ronaldo potvrdio nagađanja: Georgina je trudna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Samo mjesec dana nakon što su na svijet stigli blizanci, slavni nogometaš Cristiano Ronaldo potvrdio je da uskoro stiže još jedna prinova. Njegova je djevojka Georgina Rodriguez trudna!

Nakon mjeseci nagađanja konačno je stigla i potvrda. Cristiano Ronaldo četvrti put postaje otac. Sretnu vijest obznanio je sam nogometaš novinarima španjolskog lista El Mundo. "Jako sam sretan zbog djeteta koje je na putu", izjavio je Ronaldo i tako potvrdio da je njegova 23-godišnja djevojka Georgina Rodriguez u blaženom stanju, prenosi Daily Mail.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Trudnički trbuščić na lijepoj Georgini brojni obožavatelji uočili su prije nekoliko mjeseci, a svoju sreću zbog dolaska prinove budući roditelji više nisu mogli sakriti. Podsjetimo, Ronaldo je nedavno postao otac blizanaca Eve i Matea koje mu je na svijet donijela surogat-majka. Uz blizance ima i šestogodišnjeg sina Cristiana Ronalda Juniora.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene