Nije štedila riječi

ANKICA OTVORILA DUŠU ''Jasmini bi izvukla uši do poda. Ona me gazila''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ankica je napustila Farmu i iskreno progovorila o svojim iskustvima na Farmi.

Ankica Šadek već je jednom ispala s Farme, a potom opet ušla na najpoznatije imanje u zemlji. Ankica je ovaj put bila jača i nije se dala provocirati. Drugi ulazak omogućio joj je da bolje sagleda stvari no ipak nije uspjela ostati do kraja.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

''Moram reći da sam bila vesela kada su me primili na Farmu. Bila je to prilika da bolje upoznam sebe ali i ljude općenito. Nažalost prvi boravak je na mene utjecao psihički loše. Pokušavala sam radom i lijepim ponašanjem biti dobra sa svima. Sada, drugi put, bila sam jača, prirodna, bila sam svoja. Ja sam zabavna i radišna osoba. Otvorena sam i komunikativna osoba. Moje razmišljanje izvan farme, nakon prvog ispadanja, pomoglo mi je da ojačam i zato mi je sada bilo lijepo na imanju. Važno je imati samopuzdanje'', kazala je Ankica te nastavila govoriti o svojim dojmovima koje je stekla o ljudima na farmi.

''Preko ekrana dobijete dojam da tamo žive loši ljudi, ali farmeri su dobri ljudi samo ih ovi izolacijski uvijeti često uvuku u svađe i prepirke. Ipak, mislim da se privatno nikada ne bih družila s Jasminom. Ona me vrijeđala bez razloga. Gazila me do bola, a ja sam to dozvoljavala. Nikada se ne bih družila ni s Tomislavom. Za mene to nije dobar čovjek. Sa svima drugima bih se mogla družiti i nakon ovog projekta'', iskrena je bila Ankica.

Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Često su mi zamjerali da sam spora u kuhinji, ali nisam. Gordan recimo može jesti svakih pola sata. Njega se neda nahraniti. Često sam mu čuvala hranu. On jede za troje. Teško je tamo brzo spraviti jelo kada sve namirnice stoje na drugoj strani. Puno se koraka treba napraviti da bi se skuhao ručak. Što se pak duhana tiče, to je moja ovisnost ali trudila sam se biti korektna. Jasmina je skrivala cigarete. Ja sam svoje rasporedila kako bih imala za svaki dan i mogla sam izdržati. Samo sam željela da se pravilo rasporedi duhan'', otkrila je bivša farmerica koja je otkrila i kome bi izvukla uši.

''Jasmini bi uši izvukla do poda! Ona me je baš jako vrijeđala. Žao mi je ako je takva i u vanjskom svijetu. Ja sam se sela ali imam kulture i znam biti dama'', završila je Ankica.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene