'Najduže putovanje'

VIDEO Slavni tatin sin u novom filmu za kojim već sad lude žene

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon hitova kao što su Bilježnica, Sve što želim to si ti i Poruka u boci, ovoga travnja na velikim ćemo platnima gledati 'Najduže putovanje' koje se bavi izazovima, ali i nagradama bezuvjetne ljubavi.

Najpoznatiji pisac ljubavnih romana na svijetu, Nicholas Sparks, koji se već godinama može pohvaliti s preko 20 milijuna vjernih fanova, svakom novom ekranizacijom svojih prekrasnih priča sve više osvaja srca i filmske publike.

Pogledaj i ovo showbuzz Koliko ih volimo? Nezaboravna ljubavna priča koja ne može dosaditi, njihova strastvena ljubav nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Zbog ovog staju ženska srca: ALFA mužjak bez majice!

U 'Najdužem putovanju' upoznat ćemo Lukea (Scott Eastwood, sin legendarnog Clinta Eastwooda), bivšeg prvaka u jahanju bikova koji se pokušava vratiti profesionalnom bavljenju ovim opasnim sportom, i Sophiu (Britt Robertson), studenticu koja je upravo dobila posao iz snova u New Yorku.

Dok različite nesuglasice, ali i visoki ideali stavljaju na kušnju njihovu vezu, ovo dvoje mladih pronaći će novo nadahnuće nakon slučajnog susreta s Irom (Alan Alda) i njegovim sjećanjima posvećenima ljubavi prema voljenoj supruzi koja je trajala desetljećima.

'Najduže putovanje' isprepliće dvije priče razdvojene vremenom, ali spojene sudbinom. U režiji Georgea Tillmana film stiže u kina 23. travnja, a prvi trailer možete pogledati upravo sada.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene