Panika u kraju

Iz kojeg li je horora ispalo? Neobično stvorenje plaši građane, navodno je već ubilo dva psa

Fotografija bizarnog stvorenja je pokrenula priče o povratku Almamule (FOTO: Screenshot)
Fotografija bizarnog stvorenja je pokrenula priče o povratku Almamule (FOTO: Screenshot)
Fotografija bizarnog stvorenja pokrenula je priče o povratku Almamule, mitološkog bića kažnjenog od Boga zbog promiskuitetnog života.

Argentinski portali upravo su se raspisali o posve neobičnome stvorenju koje navodno luta općinom Totoras, smještenoj pedesetak kilometara od Rosarija. Čitateljima su prikazali i fotografiju tog bića, koje djeluje kao da je zapelo usred pretvorbe čovjeka u vukodlaka.

Stvorenje je nesvakidašnje dugačkih nogu, kratke dlake i šiljastih ušiju, a navodno je iza sebe ostavilo tijela dva psa s kojima se sukobilo, njemačkog ovčara i pit bull terijera.

Na Facebooku se u međuvremenu pojavila i snimka na kojoj se vidi biće koje odgovara opisu s fotografije, no budući da je očajne kvalitete, nije puno pomogla pri razrješenju misterija.

Naravno, velika je vjerojatnost da govorimo o podvali ili nekom nesretno križanome psu, međutim logična objašnjenja nisu spriječila lokalno stanovništvo da progovori o povratku Almamule.

Riječ je o mitološkom stvorenju iz folklora sjevera Argentine, o ženi koja je Božjom kaznom pretvorena u mulu jer je za života živjela vrlo promiskuitetno, između ostalog u incestuoznim vezama s ocem i bratom.