Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neka vide gradske vlasti

Semafor čekao da nekoga ubije: Brižni mladić slučajno spriječio moguću tragediju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stup je mogao pasti i na majku s djetetom u kolicima.

Brižni mladić koji je u petak u ruskome gradu Kemerovu pokušao zarotirati semafor tako da i ostali pješaci jasno vide što na njemu stoji, ostao je u šoku kada je stup pao posred ceste, a aparat se razbio u desetke dijelova.

Pročitajte i ovo Maria Zaharova poslala je poruku SAD-u Nisu zadovoljni Nakon američke pomoći Ukrajini oglasila se i Rusija: "Ovaj rat za njih će završiti ponižavajuće, kao u Vijetnamu" Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije

No, ukoliko je mladić u prvome trenutku i požalio što se išao miješati u posao za koji su zadužene gradske službe, svejedno je u konačnici napravio dobro djelo jer je stup mogao izazvati tragediju.

Ispravno su to primijetili brojni korisnici tamošnjih društvenih mreža, koji su u komentarima naglasili da je stup isto tako mogao pasti na majku s djetetom u kolicima.

Video je osobito naljutio građane Kemerova, koji su s pravom upitali na što se izdvaja novac koji uplaćuju u gradski proračun ako stupove pridržavaju daske, a k tome je još zaduženima problem građane upozoriti da se oteo zagrljaju betona. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene