Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Revival ikone 90-ih - adidas Originals EQT

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve što je neophodno, ništa što to nije

Nastao 90-ih godina u Berlinu adidas EQT se 2017. vraća u potpuno novom dizajnu redefinirajući spoj lifestyle i sportske tenisice zahvaljujući posebnoj paleti boja s kombinacijom crne, sive i Turbo crvene uz detalj transparentno bijele koja zaokružuje cijelu siluetu tenisice. Ostajući vjeran svojim korijenima EQT Support ADV model sastoji se od dvobojne konstrukcije izrađene od prianjajuće adidas Primeknit tehnologije dok je u spužvasti potplat tenisice ugrađena inovativna EVA tehnologija za maksimalnu udobnost. Nasljeđe Originalsa ocrtava se u integriranom sustavu vezanja koje završava s prepoznatljivim adidas 3-stripsima.
Nova EQT proljeće/ljeto 2017. kolekcija sastoji se od nekoliko muških i ženskih modela u kojima se kombiniraju razne palete boja i završni detalji, a dostupna je u Shooster trgovinama u Zagrebu Arena Centar i CCO West, adidas Originals trgovini u Bogovićevoj ulici u Zagrebu te u Splitu CCO Split i Split Mall po preporučenim maloprodajnim cijenama od 899kn - 1149kn.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ADIDAS NMD Što bi tvoje tenisice rekle o tebi? Slika nije dostupna Nova kolekcija Kate Moss i Gazelle ponovno zajedno

adidas je globalni sportski brend koji oblikuje budućnost sporta koristeći se inovacijama. Napredna tehnologija i kombinacija funkcinalnog dizajna omogućava profesionalnim sportašima i zaljubljenicima u sport diljem svijeta postizanje vrhunskih rezultata i ostvarivanje sportskih ciljeva nudeći im najbolju moguću sportsku opremu. Inovativnim načinima proizvodnje i širokim asortimanom ponude adidas je usitinu globalni brend dostupan u više od 160 zemalja diljem svijeta. S dva osnovna segmenta brenda adidas Sport Performance i adidas Originals kao i suradnjom s brojnim etabliranim dizajnerima i profesionalnim sportašima jednaka se pažnja posvećuje kako sportskom tako i modnom pozicioniranju brenda.

Više informacija:
instagram.com/adidashrvatska

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene