Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ušuljala se u sobu

Na odmoru iz noćne more: ''Prerušena u sobaricu pokušala mi je oteti dijete''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Užasnuta majka se bojala da će joj dijete postati "sljedeća Madeline McCann" nakon što je u sred noći uhvatila ženu obučenu kao sobaricu da joj podiže dijete iz kolijevke, tijekom odmora na Cipru.

Siobhan Prescott tvrdi da je radnica tokom noći pokušala uzeti jednogodišnju Harper, koja je histerično vrištala, iz kolijevke. Siobhan je počela izvikivati ime svoga partnera Simona jer je, zbog toga što spava gola, bila nemoćna. 25-godišnjak je zatim utrčao s terase u izravni verbalni okršaj sa spremačicom koja ne razumije niti riječi engleskoga. Ista je, nakon što je pokušala obaviti poziv, u suzama istrčala iz sobe.

Sav užas je odmah prijavljen Ciparskoj policiji te Britanskom konzulatu, a optužena je do daljnjega bila udaljena s radnog mjesta. 

"Probudila sam se samo zato što sam čula Harper kako vrišti, dijete mi je moglo postati sljedeća Maddie McCann. Kada sam otvorila oči mislila sam da još sanjam od tolikog šoka", rekla je potrešena Siobhan. 

Odmah su otišli na recepciju prijaviti što se upravo moglo dogoditi. Iz hotela tvrde da je sobarica samo htjela umiriti uplakano dijete, ali majka tvrdi da to nije istina jer kod sebe nije imala nikakav pribor za čišćenje.

Par tvrdi da su im kasnije iz hotela priopćili da je ista sobarica bila otpuštena prije dvije godine zbog sličnog incidenta te da joj je danas bio "prvi" dan na poslu nakon toga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene