Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A gdje je proljeće?

Iz zimskih jakni u kratke rukave!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas će biti lijepo i sunčano vrijeme, a temperatura će se kretati između 22 do 27 stupnjeva. Izgleda da nas i sljedećih dana očekuje slično vrijeme uz samo kratkotrajno osvježenje u subotu.

Nakon stvarno dugotrajne zime, svi smo jedva čekali proljeće i lijepo, sunčano vrijeme. No, po prognozi vremena za sljedećih sedam dana izgleda da ćemo iz zime 'skočiti' ravno u ljeto. Naime, sljedeća tri dana se očekuje toplo vrijeme, osim subote kada se očekuje malo kiše u poslijepodnevnim satima.

>> VIDEO Nakon 'ljeta', Švicarska paralizirana snijegom!

Od prvog dana sljedećeg tjedna ponovo se očekuju jako visoke temperature za ovo doba godine. Tako se za utorak predviđa čak 30 stupnjeva tokom dana. Ponovo će najtoplije biti u Slavoniji, dok će malo svježije biti na Jadranu, gdje temperature u pravilu neće prelaziti 25 stupnjeva. Za sljedeće dane slobodno izvadite ljetnu robu iz ormara i provedite vrijeme negdje u prirodi.

Pročitajte i ovo Konkretne turističke brojke - 3 Turizam u Hrvatskoj Po Uskrsu se sezona poznaje: Uspoređujući ovaj datum s lanjskim, gostiju je nešto manje, ali zbog jedne stvari taj podatak ne treba zabrinjavati Slika nije dostupna klimatološka jesen, ali... Hoće li ljeto i dalje trajati? Jutarnja magla na kopnu i pokoji pljusak na jugu, ali još uvijek će biti sunca i topline

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene