Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promjenjivo

Još danas magla i kiša, pa sunce od...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I dok će kiše i juga na moru, a magle u unutrašnjosti, od srijede nas čeka zatopljenje.

Dugo smo se mučili s kišom i jugom na moru, a u unutrašnjosti su prave jesenske magle koje traju do podneva. Sutra jedan baš takav dan - u kopnenom dijelu dugotrajna magla, ali iza nje će opet posvuda biti sunčano i toplo.

Pročitajte i ovo Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Stižu pljuskovi i grmljavina, a ponegdje je moguć i snijeg Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

Što se tiče Jadrana, nakon malo sunčanog vremena danas, sutra nažalost više oblaka, a s njima će padati i povremena kiša. Iza toga, i u srijedu nas čeka kiša, i to više nego sutra, ali onda za utjehu nekoliko sunčanih i toplih dana, pogotovo na Jadranu!

>>VIDEO Tikker - sat koji vam odbrojava vrijeme do smrti

Srijeda nam ne donosi baš previše lijepo vrijeme - promjenjivo oblačno s povremenom kišom očekuje i kopneni dio, ali već poslijepodne dobre vijesti - razvedravanje, većinom sunčano, a ostaje i toplo - osim ujutro kad će česta biti magla

Na moru treba još izdržati srijedu s kišom, grmljavinom, pljuskovima, ali i jakom burom! Iza toga i za Jadran lijepo i sunčano vrijeme.

Kraj tjedna obilježit će toplo vrijeme s puno sunca. Očekuju se temperature oko 20 stupnjeva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene