Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odnos Markov Trg-Pantovčak

Predsjednica je istodobno tražila ostavku premijera i sazivanje sjednice vlade. Što mislite o tome?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u priopćenju za javnost zatražila je ostavku premijera Zorana Milanovića, a u pismu upućenom premijeru, zatražila je tematsku sjednicu Vlade. Milanović joj je odgovorio i poručio da su konkretne ideje i prijedlozi dobrodošli. Ostavku nije komentirao.

"Nisam vidio takvo pismo", poručio je premijer odgovarajući novinarima na upit za komentar o priopćenju iz Ureda predsjednice u kojem je zatražena njegova ostavka.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković "Druži se s kriminalcima" Vlada o Milanovićevim izjavama: "Novi pisani uradak patološkog lažljivca demonstrira obrazac ponašanja iskompleksiranog luzera" Andrej Plenković Reakcija na predsjednika "To je protuustavni napad": Vlada odgovorila Milanoviću, tvrde da Plenković nije mogao tražiti provjeru Turudića

"Vladu shvaćam jako ozbiljno i radimo ozbiljan posao. Dakle način, ja to tako vidim i tako postavljam, jest da onaj tko želi dobro Hrvatskoj, koji ima dobre namjere, dolazi sa konkretnim prijedlozima, na kraju krajeva i saborski zastupnici i saborski klubovi kad se obraćaju Vladi, dolaze s konkretnim prijedlozima", dodao je.

Milanović o traženju ostavke: Nisam vidio takvo pismo

Predsjednica premijeru poslala novo pismo! Pročitajte što je napisala

Grabar Kitarović predložila Milanovićevu ostavku

"Zato pozivam sve one, pa i Predsjednicu, da mi se pridruže ovakvim događajima", poručio je premijer Milanović.

Podsjetimo, Predsjednica Grabar Kitarović uputila je jučer premijeru Milanoviću dopis u kojem je predložila zajedničku tematsku sjednicu Vlade koja bi imala pet točaka dnevnog reda.

Prethodno tom iz Ureda Predsjednice izašlo je priopćenje za javnost čija je jedna rečenica podigla najviše prašine. 'Najkonkretniji prijedlog za izlazak RH iz krize je ostavka predsjednika Vlade', pisalo u priopćenju iz Ureda predsjednice, kojeg je potpisao glasnogovornik Luka Đurić.

Što Vi mislite o priopćenju i pismu Predsjednice te odgovoru i komentaru premijera?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene