Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kako vam se sviđaju rješenja za nove registarske tablice?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri idejna rješenja ušla su u uži izbor novih registarskih tablica.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tema dana Što mislite o prijedlozima novih registarskih oznaka? Slika nije dostupna Na Jarinju i Brnjaku Od 15. lipnja zabranjen ulazak na Kosovo sa srpskim registracijama

Od svih pristiglih idejnih rješenja MUP je odabrao tri najbolja od kojih će se odabrati konačni izgleda tablica. Ocjenjivački sud je prilikom ocjenjivanja natječajnih radova prednost dao kreativnim, jasno strukturiranim, te profesionalno i suvremeno artikuliranim rješenjima. Kriteriji ocjenjivanja natječajnog rada bili su: komunikativnost, suvremenost, primjenjivost i originalnost.

FOTO MUP izabrao tri najbolja rješenja za nove registarske tablice

Obvezu stavljanja europske registracijske tablice imat će samo vozači s novim automobilom ili novom tablicom, dok vozači s važećim tablicama nisu u toj obvezi, ali će za kretanje po Europskoj uniji morati na vozilu imati naljepnicu "HR".

Cijena nove registracijske tablice zasad nije utvrđena, ali će se nastojati da, unatoč novim elementima poput bar koda, ne odstupa značajno od dosadašnje cijene registracijske pločice, od osamdesetak kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene