Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kako će surađivati premijer i predsjednica?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suradnja predsjednice i premijera još nije započela...

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović primila je pismo od premijera Zorana Milanovića u kojem joj je upućen poziv na sjednicu Vlade kada god joj to odgovara te pozdravio inicijativu predsjednice Republike da predloži Vladi održavanje sjednice na temu gospodarskog stanja u zemlji.

Pročitajte i ovo Branko Bačić i Sabina Tandara Knezović, reporterka Dnevnika Nove TV GOST DNEVNIKA NOVE TV Hoće li na dan izbora moći raditi trgovine, tržnice, frizerski saloni...? ''Stvorili smo probleme, tamo gdje ih nije trebalo biti" Gordan Jandroković O Turudiću i Milanoviću Jandroković o Turudiću i Milanoviću: "To je vrlo opasno. S takvim stvarima se ne igramo"

Podsjetimo, Grabar Kitarović je odmah po stupanju na dužnost, nazvala telefonom premijera Zorana Milanovića te ga pozvala na razgovor u Ured predsjednice, izrazivši želju za suradnjom na dobrobit države i najavivši mu da će predložiti sazivanje sjednice Vlade, potvrđeno je iz njezina Ureda.

Grabar Kitarović predložila Milanovićevu ostavku

Premijer napisao predsjednici pismo!

Bio je to prvi državnički potez hrvatske predsjednice, koja je u telefonskom razgovoru s premijerom iskazala spremnost na suradnju na dobrobit države, pozvavši Milanovića na Pantovčak 'na kavu i razgovor'.

U današnjoj temi dana pitamo vas - Kako će surađivati premijer i predsjednica?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene