Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UHIĆEN TROJAC IZ SRBIJE

Utrpali 10 Sirijaca u mali Fiat 500L i provezli ih kroz cijelu Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pogranični hrvatski policajci uhitili su tri državljana Srbije koji su pokušali prokrijumčariti deset sirijskih državljana preko granice, koje su prethodno prevezli u malom Fiatu 500L kroz cijelu Hrvatsku.

Policija je uhitila tri državljana Srbije zbog krijumčarenja deset ilegalnih migranata iz Sirije, objavila je PU primorsko-goranska. Uhićeni su na području Šapjane u noći 17. ožujka, a sumnjiči ih se da su Sirijce namjeravali nezakonito prebaciti preko granice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Akcija na autocesti Bježao od policije, pa iskočio iz jurećeg kombija! Policajac uskočio u vozilo prije prevrtanja, a onda je prizor sve zaprepastio Ilustracija Uhićen 33-godišnjak Policija kod Gline stala na kraj krijumčarima: Prevozili 29 migranata

No, najzanimljivije je da je krijumčarski trojac svih deset sirotih Sirijaca u Fiatu 500L, vozilu koje se ubraja u neformalnu klasu gradskih automobila zbog svojih relativno skromnih dimenzija. 

Jedan krijumčar je, prema pisanju Novog lista, vozio migrante u gradskom automobilu, dok su druga dvojica u Fiatu Doblo bili svojevrsna prethodnica zadužena za provjeru ceste i pronalazak mjesta na kojem bi migranti mogli ilegalno prijeći granicu. 

U prosincu je policija otkrila kombi kojim su bugarski krijumčari prevozili čak 47 migranata porijeklom iz Afganistana i Pakistana. Policijska akcija se, čini se, dogodila u zadnji čas jer je nekoliko migranata natiskanih u kombiju petnaestak minuta prije no što ih je policija spasila, već izgubilo svijest. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene