Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkriva Dnevnik Nove TV

Putovanja predsjednice RH: Kamo je sve putovala i koje je destinacije najčešće posjećivala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović je posjet Kataru sedmo putovanje u inozemstvo u ovoj godini. A od početka mandata predsjednica RH je bila na ukupno 71 putovanju u inozemstvo - 19 službenih, 20 radnih i 32 posjeta druge vrste.

Katar, gdje i danas boravi predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, sedmo joj je ovogodišnje putovanje. Službeno je već posjetila - Kuvajt, Švedsku i Irsku. Bila je i u Münchenu i Neumu te u radnom posjetu SAD-u početkom godine. Podsjetimo, to je putovanje istraživalo i Povjerenstvo za sukob interesa.

Pročitajte i ovo Autobusi "Za tri kilometra - pet eura" "Roditeljima je to previše, neki djecu ne šalju na školske izlete": Doznali smo zbog čega su skočile i cijene prijevoza učenika Slika nije dostupna Novi ljudi na Pantovčaku Iz Ureda predsjednice otkrili tko će na mjestu savjetnika naslijediti Matu Radeljića

PUTOVANJA U INOZEMSTVO OD 2015. DO 2017.

71 putovanje

- službeni posjeti (19)
- radni posjeti (20)
- ostala putovanja (32)

Službeni podaci Ureda predsjednice RH kažu kako je u nešto više od dvije godine mandata najčešće bila u susjedstvu. BiH i Sloveniju posjetila je po 9 puta, slijedi SAD s ukupno 7 posjeta, a čak dva puta je bila u Afganistanu. Dva puta je posjetila i Mađarsku i Austiju. Najudaljenija su definitivno bila putovanja u Kinu i Mongoliju.

Destinacije koje je tijekom mandata posjetila Predsjednica RH: BiH, Njemačka, Afganistan, Vatikan, Austrija, Mađarska, Kina, Slovačka, Slovenija, SAD (UN), Mađarska, Bruxelles, Crna Gora, Slovačka, Austrija, BiH, Slovenija, Turkmenistan, Izrael, New York, Mostar, Logarska dolina, Poljska - Gdanjsk, Portorož, Budva, Bratislava, Srebrenica, Alpbach, Bled, Krynica, Jajce, BiH, New York, Istanbul, Ljubljana, Poljska, Bugarska, Iran, Slovenija, Litva, Velika Britanija, Azerbajdžan, SAD Minnesota; Jordan, BiH, Makedonija, Afganistan, Srbija, Institucije EU, Kanada, London, München, Priština, Bratislava, New York, Washington, Budva, Istanbul, Sarajevo, Varšava, Ulan Bator, Bled, Siget, Pečuh, Karanac, New York, Izrael,  Slovenija, Katar, Kuvajt, Švedska, Irska, Washington SAD, München, Neum

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene