Obavijesti Video Pretražite Navigacija
(NE)FORMALNO

Ministrica Gabrijela Žalac zaplesala s Tatjanom Krajač: "Skoro sam srčani udar doživjela"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gabrijela Žalac, ministrica regionalnog razvoja, ali i strastvena folklorašica, zaplesala je i zapjevala pred kamerama Nove TV, a u kolo je uvukla i reporterku Tatjanu Krajač koju je ugostila u Vinkovcima.

S 20 godina se udala i dobila prvo dijete, pet godina kasnije rodila je drugo, a s 29 treće, ispričala je Gabrijela Žalac, danas ministrica regionalnog razvoja Tatjani Krajač, reporterki Nove TV. 

Pročitajte i ovo Ministrica Gabrijela Žalac (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Otvorilo Europsko tužiteljstvo Nova istraga protiv Gabrijele Žalac i njezine suradnice: Na račun ministarstva i fondova častile se po restoranima Josipa Čulina na sudu - 1 brojne afere Josipa Rimac stiže na sud: Nakon nedavnog razvoda promijenila i prezime

Ugostila ju je u Vinkovcima gdje je odrasla i završila gimnaziju, za koju kaže da je "the best time of my life". Žalac priznaje da je uvijek bila štreberica, ali u srednjoj školi nije imala sve petice.

Pokazala je i mjesto gdje se kao djevojka nalazila sa svojim današnjim suprugom, no to je skrivala od majke. "Mama oprosti", poručila joj je Žalac.

Od posla se voli opustiti uz ples i pjesmu, što je i demonstrirala ekipi Nove TV, a u kolo je uvukla i reporterku Tatjanu Krajač. Ipak, posao u Vladi uzeo je danak. "Skoro sam srčani udar doživjela koliko dugo nisam plesala. Dok sam redovno plesala bila sam fit", kaže Žalac. 

Tko je još u Vladi dobar plesač, tko je šef u njenoj kući i još ponešto doznajte u videoprilogu. 

Svake će subote Tatjanu Krajač i Mislava Bagu ugostiti jedan političar i neformalno predstaviti svoje drugo lice, daleko od političkih reflektora, a te ćete neformalne razgovore moći pogledati u Dnevniku Nove TV.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene