Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"PREŽIVIO SAM MEDIJSKI NAPAD"

Ispovijest Alojza Tomaševića: "Nisam nasilnik, dokazat ću da nisam kriv"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dokazat ću da nisam kriv, najveća žrtva su moja djeca i obitelj koja to sa mnom trpe, rekao je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

Nisam nasilnik. Tih 15 mjeseci je bilo vrlo bolno za mene. Proglašen sam optužen i osuđen od javnosti, a ja kažem da nisam nasilan čovjek, rekao je u razgovoru za N1 požeško-slavonski župan Alojz Tomašević kojeg je supruga Mara optužila za obiteljsko nasilje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Grupa Granica Potresne priče ljudi iz sive zone: Morala je roditi sama u šumi, dijete je umotala u svoju majicu Tko je sve dobio mandat? - 4 Nespojive funkcije Tko će sjediti na dvije fotelje? "Kad bi se to dozvolilo, sigurno bi Sabor bio pristojnije mjesto"

Tomašević ističe da će dokazati da nije kriv.

"Taj događaj od 2. listopada znamo samo ona i ja, nije bilo nikakvog ozljeđivanja. Teško je gledati jer imam osjećaj da se sudi mom životu. Koji je interes javnosti da se prenosila obiteljska svađa? Mi smo 37 godina u braku i svađa se riješava u svojoj kući", kaže Tomašević dodajući da je on preživio medijski napad te da se od supruge još nije rastao jer je ona tri puta podnosila zahtjev za rastavu i tri puta je povlačila.

"Dokazat ću da nisam kriv, najveća žrtva su moja djeca i obitelj koja to sa mnom trpe", rekao je Tomašević.

Aktualno Rotor se zatvara u nedjelju u 9 sati. Doznajte sve o novoj regulaciji prometa Ceste tijekom preuređenja rotora (FOTO: Screenshot/GradZagreb) Ceste tijekom preuređenja rotora (FOTO: Screenshot/GradZagreb) +0 Alternativni prijelaz za pješake (FOTO: Screenshot/GoogleMaps) Hrvatska Rotor se zatvara u nedjelju u 9 sati. Doznajte sve o novoj regulaciji prometa 1/2 >>

Aktualno Janko pokazao prezgodnog sina, pa mnoge zbunio: ''A di je sin, vidi se samo brat?'' Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Janko Popović Volarić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popovic Volaric (Foto: Instagram) Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popovic Volaric (Foto: Instagram) Foto: Instagram +2 Janko Popović Volarić (FOTO: Dnevnik.hr) Celebrity Janko pokazao prezgodnog sina, pa mnoge zbunio: ''A di je sin, vidi se samo brat?'' 1/8 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene