Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Karting groznica ponovno u Zagrebu!!!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Doživite nezaboravnu avanturu uz Crno Jaje i Karting Arenu Zagreb!

Hladne zimske dane ugrijte jednom dobro karting vožnjom na najvećem indoor kartodromu u ovom dijelu Europe!

Pročitajte i ovo pr Oglas Krenite u pozitivne promjene uz CrnoJaje & Figurellu! PUSH UP program trajne vitkosti u Zagrebu i Zadru uz čak 80% popusta! PR CRNO JAJE Voliš brzinu, euforiju i ludilo? Neka ti krv u venama proključa iz pravih razloga! Doživi, osjeti, testiraj uz CrnoJaje.hr!

Izvucite se iz naslonjača i ispucajte sav višak energije na jednoj od najvećih karting staza u Hrvatskoj! Testirajte svoje vozačke sposobnosti i zabavite se!

Karting Arena Zagreb prvi je INDOOR kartodrom u Hrvatskoj i jedan od najvećih u ovom dijelu Europe. Staza je duga 365 m, a široka između 6 i 8 m. Stručno izabrana trasa s podnim premazom koja simulira držanje pneumatika na stazi Formule 1, jamči izuzetne ugođaje sportske vožnje. Iskusite kvalitetne i vrhunsko pripremljene go-karte te novu vrhunsku stazu! Skupite ekipu te provjerite tko je najbrži u Karting Areni na Zagrebačkom Velesajmu uz popuste do čak 57%!

Tijekom same vožnje, na semaforu možete pratiti vrijeme svakog kruga, a nakon vožnje proučite i usporedite svoje rezultate na ekranima i ispisu rezultata ili na web aplikaciji putem koje možete pratite svoje i rezultate svojih prijatelja!

Vrijeme je za zabavu! Vrijeme je za Karting Arenu Zagreb! Let's go...

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene