Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRAGEDIJA U SPLITU

Liječnici: Dječak koji je pao s prozora na 5. katu zgrade životno je ugrožen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnici dječje Jedinice intenzivnog liječenja ne žele prognozirati njegovo daljnje zdravstveno stanje, doznaje se u KBC Split.

Devetogodišnji dječak, koji je u nedjelju nešto poslije 21 sat pao s prozora na petom katu zgrade na splitskoj Brodarici, teško je i po život opasno ozlijeđen, a liječnici dječje Jedinice intenzivnog liječenja ne žele prognozirati njegovo daljnje zdravstveno stanje, doznaje se u KBC Split.

Pročitajte i ovo Novčanica od 50 eura 50 eura Nasjela na lažne eure: Policija podsjeća kako ih prepoznati Slika nije dostupna Životno ugrožen Tragedija u Splitu: Dječak (9) pao s petog kata zgrade

U splitskoj policiji kazali su tek da je devetogodišnjak nastradao u 21:15 sati, nakon što je pao s prozora zgrade.

Vozilom Hitne medicinske pomoći prebačen je u splitsku bolnicu na dječju Jedinicu intenzivnog liječenja, a od liječnice Branke Polić doznaje se kako mu je zdravstveno stanje u odnosu na sinoć i dalje nepromijenjeno.

"Dječak ima teške i po život opasne tjelesne ozljede, zbog čega je životno ugrožen. Radi se o višestrukim ozljedama prsa, trbuha i glave. Priključen je na respirator", izjavila je Polić za Hinu i dodala kako je nezahvalno prognozirati dječakovo zdravstveno stanje. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene