Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomahnitali muškarac u Zadru

Prijetio da će iz vozila u bolnicu donijeti bombu i poubijati sve prisutne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć je u zadarskoj bolnici jedan 38-godišnjak prijetio da će odjel hitnog prijama raznijeti bombom.

Na Hitni bolnički prijem u zadarsku bolnicu nešto iza 20 sati došao je 38-godišnjak i prijetio da će cijeli odjel raznijeti bombom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Drama u Japanu Jedna osoba umrla, a deseci u bolnici zbog tableta: Farmaceutski div povukao ih iz prodaje, sve se istražuje Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada

Tragedijom je zaprijetio nakon što je tražio da mu se daju određene tablete, insistirajući da to bude istoga trena. Odbio je bilo kakav razgovor, derao se, vikao, a onda vrijeđao medicinsko osoblje u čekaonici. Kada je došao liječnik da vidi o čemu se radi, izvrijeđao je i njega, cijelo vrijeme govoreći da u automobilu ima bombu, piše Zadarski.hr.

Muškarac je više puta zaprijetio da će bombom poubijati sve prisutne. Pozvana je policija, te je utvrđeno da je 38-godišnjak u krvi imao 2,42 promila alkohola. Savladan je i odvezen u policijsku postaju, gdje je zadržan u prostoriji do otriježnjenja.

Protiv njega je podignut optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira, te će biti prepraćen prekršajnom sucu koji će odlučiti o kazni.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene