Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za svakoga ponešto

Objavljena imena finalista za Europski automobil godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Konačna bitka za nagradu Europski automobil godine 2016. se svela na svega sedam kandidata. Naime, upravo je objavljen popis sedam finalista koji će se natjecati za ovu prestižnu nagradu.

 

Pročitajte i ovo Ivan Turudić susjedi uznemireni Propucan automobil Ivana Turudića! Javila nam se njegova supruga: ''Ne zovite ga da i vama ne opsuje'' Krađa automobila Velika zarada Pala organizirana banda, 7 godina krali automobile u Zagrebu i okolici: Ukrali najmanje 20 vozila, pogledajte kako su izgledale njihove akcije

Podsjetimo, tijekom ljeta je objavljena prva lista koja je uključivala 40 vozila, a sada ih je, kako smo već rekli, u finale prošlo svega sedam. Riječ je o, abecednim redom:

• Audi A4
• BMW serija 7
• Jaguar XE
• Mazda MX-5
• Opel Astra
• Škoda Superb
• Volvo XC90

Na prvu se čini kako su članovi žirija ovu godinu preferirali premium automobile, no tu su i Škoda Superb koja se može pohvaliti velikom praktičnošću, Mazda MX-5 koja se vratila korijenima i pokazala kako je često manje-više, kao i Opel Astra pobjednica izbora za hrvatski automobil godine.

Pobjednik će biti proglašen u ožujku iduće godine na ženevskom auto salonu, a na kraju podsjetimo kako je titulu za ovu godinu nosio Volkswagen Passat, a prije toga, za 2014, Peugeot 308.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene