Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Popularni segment

BMW i5 ipak crossover?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ranije glasine oko, službeno već potvrđenog modela i5 su govorile kako će novi član BMW-ove i obitelji biti proširena izvedba modela i3 ili limuzina.

 

Pročitajte i ovo PR Oglas BMW serije 3: Kultna sportska limuzina rođena za čisto zadovoljstvo u vožnji PR Oglas Započnite 2024. godinu sa stilom: BMW 118i EXCLUSIVE M paket uz veliku uštedu i bogatu dodatnu opremu

Sada britanski Auto Express tvrdi kako će se ustvari raditi o crossoveru za kojeg navodno vodstvo BMW-a smatra kako je najbolji izbor zbog popularnosti te vrste vozila.

Upravo bi stoga novi i model mogao biti čak i popularniji od svoje braće, modela i3 i i8, koji su polučili sasvim solidne prodajne rezultate. Također, eco-friendly i5 kao crossover bi BMW-u dao konkurenta već ranije najavljenom audijevom Q6 e-tronu te nedavno lansiranom teslinom Modelu X.

Tehničke karakteristike ovog noviteta su za sada nepoznate, no spomenuti izvor navodi kako će se pri njegovoj izradi koristiti značajne količine ugljičnih vlakana i plastike ojačane ugljičnim vlaknima, dok će mu električni pogonski sklop svakako ponuditi autonomiju veću od 350 km. Također, očekuje se da će ovaj model svojim kupcima ponuditi i naprednu infotainment opremu, kao i sustav autonomnog upravljanja.

Na kraju recimo kako još uvijek nije poznato kada bi ovaj model mogao stići na tržište, no vjeruje se kako će kupcima postati dostupan za najviše dvije godine.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene