Problematična djevojka

Pijana vožnja, kućni uradak: Slavni glumac bijesan na svoju kćerku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Laurence Fishburne muku muči sa svojom kćerkom Montanom, koja je prilično problematična.

Slavni glumac Laurence Fishburne muku mučisa svojom problematičnom kćerkom Montanom. Prošlog vikenda je Montana, naime, uhićena zbog vožnje u pijanom stanju. U automobilu su joj pronašli otvorenu bocu vina, a na nogama je, pišu američki mediji, jedva stajala. Tako pijana udarila je u drugi automobil, a policija ju je kaznila s 2500 dolara.

Pogledaj i ovo showbuzz Isplatilo se! Kakvo tijelo ima! - Evo koliko je znoja prolio zbog njega!

Objavio je priču Radar Online, koji je sada objavio i nastavak njenog kućnog uratka. Naime, snimila je eksplicitni video s Jeremyjem Pumperom, koji je tada sanjao o karijeri repera. Skandal oko videa dogodio se 2010. godine, kada je Montana imala svega 19 godina. Sada je tabloid objavio nove, nikad viđene kadrove istog uratka.

I dok je njezin slavni otac zbog svega na rubu živaca, Montana nije nimalo zabrinuta zbog svog videa. Rekla je i da ne bi imala ništa protiv da glumi u porno filmovima. "Žao mi je što tata nije najbolje prihvatio moj film, ali sigurna sam da će se s vremenom smiriti i biti ponosan na mene. Nije mi bila namjera osramotiti ga", rekla je tada Montana.
 

 

Swimsuit. Hair-tied. Chillin w. Mascara running... #aunaturale #goodweekend #greatweather #beachbabe #hoops #curlybun #curlyhair #bushybrows

A post shared by Montana Fishburne (@misfitmontana) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene