Zanosni prizori

Stražnjice na sunce i Instagrame: Katarina Baban sa sestrom iskopirala seksi pozu Nives Celzijus i njezine sestre

Katarina Baban Nives Celzijus (Foto: Instagram) Katarina Baban Nives Celzijus (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Katarina Baban (Foto: Instagram) Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Katarina Baban (Foto: Sandro Sklepić) Katarina Baban (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Katarina Baban (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Katarina Baban i Nives Celzijus sa sestrama su zapalile Instagram.

Ljeto je idealno vrijeme za pokazivanje linije.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

To dobro znaju i dvije domaće dame koje smo gledali i u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato" na Novoj TV. Riječ je o glumici i modnoj dizajnerici Katarini Baban te spisateljici i pjevačici Nives Celzijus.

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Iako je jedna bila članica žirija, Nives, dok se druga, Katarina, natjecala, cure ipak imaju još nešto zajedničko, osim sudjelovanja u istom televizijskom showu.

Na primjer, obje imaju sestre s kojima provode ljetne godišnje odmore, a vole se s njima i fotografirati u sličnim pozama. Tako je Nives sa svojom krenula u Grčku, a nedavno je na Instagramu podijelila njihovu fotografiju s bazena, točnije fotografiju njihovih raskošnih stražnjica. I dok je Nives blistala u crnom bikiniju, njezina sestra odabrala je bijeli.

Prije nekoliko sati identičnu fotografiju sa svojom sestrom podijelila je i Katarina koja pritom nije otkrila svoju lokaciju, no fotografija je također izazvala oduševljenje obožavatelja.

 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on

"To konkurencija Nives Celzijus?", primijetio je netko kao i mi, a vama ostavljamo da sami prosudite koji vam je pogled ljepši.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene