Teorije zavjere

Razotkriveni: Veliki hitovi kriju zastrašujuće poruke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Teoretičari zavjere u subliminalnim porukama velikih hitova nalaze veliki podlogu za dijabolične teorije. Donosimo najluđe.

Okultne poruke u pjesmama već su odavno dobro poznata tema brojnih teoretičara zavjere. Na meti su najčešće najveći svjetski bendovi i izvođači, koje se proziva zbog štovanja okultnog, zataškavanja pravih istina, poziva na seks...

Pogledaj i ovo John Lennon i Yoko Ono (Foto: Getty Images) Bizaran odnos "Otrovna patuljčica" slavnog je glazbenika navukla na heroin i poklonila mu ljubavnicu

Matthew Santoro, bloger koji prati prvenstveno svijet zabave, objavio je na svom Youtube kanalu popis deset pjesama koje prema teorijama zavjere imaju prilično zastrašujuće poruke. Tako je singl "Every Breath You Take" zapravo singl o uhođenju, "Imagine" Johna Lennona poziv na komunizam, dok Britney Spears u svom prvom hitu "Hit Me Baby One More Time" poziva na seks, iako joj je tada bilo svega 16 godina.

Kako popis odmiče, tako su optužbe sve veće. Kultni "Hotel California" grupe "The Eagles" tako navodno štuje okultne sile. Dečki iz benda tvrde da singl zapravo obrađuje temu hedonizma u glazbenoj industriji.

Tu je i bend "Judas Priest" i singl "Better By You, Better Than Me" koji je blogeru također sporan.

Našli su se na tapeti i singlovi "The Beatlesa", ali i kultni singl Led Zeppelina - "Stairway to Heaven", koji prema teoretičartima zavjere također veliča okultizam.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene