Nove nevolje?

Britney na rubu? Tabloid tvrdi da posjeduje njenu bizarnu seksi snimku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

RadarOnline tvrdi da posjeduje seksi snimku s Britney Spears u glavnoj ulozi.

Ukoliko se te tvrdnje pokažu istinitima kako piše RadarOnline, Britney Spears će se ponovno naći u problemu. Naime, tabloid tvrdi da je u posjedu snimke seksa u kojoj je u glavnoj ulozi 35-godišnja pjevačica. Izvor tvrdi da bi se Britney mogla slomiti ukoliko dođe do objave. Na snimci, koju tabloid tvrdi da ima, ali je ne želi objaviti, Spears je navodno u društvu tajnog ljubavnika, i puši sumnjivi smotuljak. Sve što se zna jest da muškarac nije njezin trenutni dečko Sam Asghari.

Pogledaj i ovo Sam Asghari - 6 O svemu se i on oglasio! Stare fotografije supruga Britney Spears dokaz su novih detalja o mučenju koje je proživljavao s pjevačicom: ''Imao je modrice, ona je nosila noževe...''

"Prestravljena je i ne nosi se dobro sa svime", tvrdi izvor blizak pjevačici. "Svaki put kad misli da je sve loše iza nje, nešto se vrati da je progoni. To je više nego što ona trenutno može podnijeti", dodao je izvor. Informacije RadarOnlinea uvijek treba uzeti sa skepsom, no stoji i činjenica da su znali donijeti i svjetske ekskluzive, kakva je ona o Charlieju Sheenu i njegovoj objavi da boluje od HIV-a.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene