Otišla u kliniku za odvikavanje

Napadaji panike, tjeskobe, depresije: Mlada ljepotica vratila se i otkrila sve

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Selena Gomez prošle se godina srušila tijekom koncerta. Nakon toga otkazala je ostatak turneje i nestala iz javnosti.

Selena Gomez pozirala je po prvi put za naslovnicu Voguea, kojem je dala i intrigantni intervju. Objasnila je tako zašto je prošle godine završila u klinici na nekoliko mjeseci. Naime, kako je rekla, imala je psihičkih problema zbog kojih je prošlo ljeto otkazala dio turneje i prijavila se na odvikavanje.

Pogledaj i ovo showbuzz Daleko od očiju javnosti ŽIVOT JU NIJE MAZIO Nakon što se povukla sa scene završila na liječenju

"Na turnejama sam uvijek jako usamljena. Samopouzdanje mi je posve nestalo. Bila sam depresivna, tjeskobna. Događali su mi se napadaji panike tik pred nastup ili neposredno nakon što bi sišla s pozornice. U osnovi, osjećala sam se kao da nisam dovoljno dobra ili sposobna", rekla je Selena.

Brinula se i kako će obožavatelji reagirati na njezinu glazbu, jer su odrasli.Gomez je, kaže, shvatila da je život srašno stresan. Ubrzo je shvatila i da previše vremena gubi na društvene mreže i razmišljanje o istima.

A ova rekorderka po broju pratitelja na Instagramu svoj je profil prepustila asistentu. Ne zna čak ni lozinku za vlastiti Instagram. Životu bez mobitela naučila se tijekom boravka u spomenutoj klinici u Tennesseeju. S još nekoliko djevojaka krenula je na individualne i grupne terapije te terapije konjima. Oporavak je trajao tri mjeseca.

"Nemate pojma kako je nevjerojatno biti u društvu šest djevojaka, stvarnih cura, koje apsolutno boli briga tko sam ja, koje se jednostavno bore za vlastiti život. Bila je to jedna od najtežih stvari koju sam u životu napravila, ali ujedno i najbolja", prisjetila se mlada pjevačica.
 

 

Ok freaking out a little. Thrilled to share my first American @voguemagazine cover with you! Read the story and see the full spread in the link in my bio. Photographed by @mertalas and @macpiggott

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene