Ima svoj đir

Kako ljetuje poznata Splićanka: ''Kakvi hoteli i restorani, više volim bose noge i raščupanu kosu''

Maja Bajamić (Foto: Instagram) Maja Bajamić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić (Foto: Instagram) Nakon trijumfa u showu Tvoje lice zvuči poznato, Maja Bajamić kreće u nove pobjede (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Maja Bajamić (Foto: Sandro Sklepić) Maja Bajamić (FOTO: Instagram) Maja Bajamić (FOTO: Grgur Zucko/PIXSELL) +0 Maja Bajamić, Paola Valić Bekić, Katarina Baban i Amel Ćurić (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Maja Bajamić, pobjednica showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', ljetuje na svoj način.

Pored brojnih fotografija domaćih i stranih zvijezda koje se u kupaćim kostimima s morskih lokacija hvale da se njihov trud u teretani tijekom godine itekako isplatio, pobjednica zadnje sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ljetuje na svoj način, pa je s pratiteljima na Instagramu poželjela podijeliti kako provodi dane.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea a kakve tek noge ima! Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

''Kakvi hoteli, kakvi najbolji restorani, kakva ljetovališta, kakvi klubovi i društva mogu lito učinit liton.. Možda ne živin u skladu sa svojih 26 godina, ali ako je tako, onda nikad nisan ni živila ‘u skladu’ ... s tim nečim ‘it’ , ‘in’, modernim...

Ma nema meni onoga šta more zaminit bose noge u zemlji bakina vrta, domaću pomu i jaje ukradeno ispod koke za marendu, slap moje Cetine i njezinih današnjih 17 snažnih stupnjeva.. nema meni tog mira koji mogu dat mala mista, di nije bitno di si bia, s kin si bia, na kojem programu; nego kako si, šta’š radit popodne.. nema meni tog zdravlja, ... fala van lipa, neću vanka, vise volin sliku i skiku dice koja igraju ledene babe i piju vodu ispod špine.. više volin bose noge i raščupanu kosu, nego štikle i frizuru.. više volin pismu Anđela u prirodi nego muzike u klubu.. više volin bakina gradela i peku nego ne znan koje ‘najbolje jelo’ najboljeg kuvara... ne znan, tako je, tako je bilo, tako će i bit..

Domaća hrana je odgovor na mnoga pitanja koja su mi upućena, a tiču se onog vanjskog.. svaka ova slika, odgovor je na ona koja se tiču unutarnjeg... to je moje moderno, moje ‘it’ ..moj ljubičasti svit'', zaključila je. 

 

A post shared by Maja Bajamić (@maja_bajamic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene