Dive joj se

Izabel Kovačić snimkom na Instagramu raspametila Britance: "Ti si kraljica, Mateo je takav sretnik!"

Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Tin Jedvaj cura Izabel (Foto: Instagram) +0 Izabel Kovačić, Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

Dok španjolski mediji tuguju za "hrvatskom Shakirom", Britanci joj se itekako vesele.

Sigurni smo kako će se lijepa Izabel odlično snaći u Londonu.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Šuška se, šuška! Ipak skriva tajnu? Domaća ljepotica nakon glasina o trudnoći pozira samo tako da joj se ne vidi trbuh

Govorimo, naravno, o Izabel Kovačić, lijepoj supruzi nogometaša Matea Kovačića, koji je otišao na jednogodišnju posudbu iz Real Madrida u Chelsea.

Odlazak u London iz Madrida svakako je bio lakši jer je bračni par tamo otišao zajedno. A Britanci su s posebnim veseljem dočekali ljepšu polovicu para, plavokosu Izabel, koja ih je osvojila ljepotom, ali i nepogrešivim modnim odabirima.

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

I dok španjolski mediji tuguju za "hrvatskom Shakirom", Britanci joj se itekako vesele, a Izabel ih je raspametila snimkom u svilenoj bluzi na kojoj zavodljivo prolazi rukama kroz kosu.

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

"Ti si kraljica", "Mateo je takav sretnik", samo su neki od komentara koje je dobila, a neki su joj i prije dolaska poručili kako je za njih već "kraljica Londona".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene