nezamisliv luksuz

Tako se da! Nina odmara u društvu svjetskog jet seta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić zna kako se uživa punim plućima. Destinacija Monaco, društvo svjetski milijarderi...

Nakon dodjele Porina Nina Badrić iz Splita je otputovala u mondeni Monaco. Onamo je otišla na poziv prijateljice Aleksandre Meljničenko, inače supruge poznatog ruskog milijardera.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Nina je u Monaco stigla povodom darivanja djeteta Aleksandre Meljničenko, Ninine drage prijateljice, a u čarima kneževine naša pjevačica uživa već nekoliko dana.

Nina i Aleksandra upoznale su se u Parizu i kad god stignu, vrijeme provode zajedno. A zajedno vole provoditi i godišnje odmore. Na druženju u Monte Carlu prijateljicama se pridružila i supruga slavnog modnog dizajnera Roberta Cavallija.

Aleksandra je, naime, bivša pjevačica srbijanske grupe Models koja se prije 12 godina udala za ruskog oligarha te se posvetila obiteljskom životu. U društvu supruga posjetila je i našu obalu i to na megaluksuznoj jahti koju je dobila na dar. Iako Nina i Aleksandra ljetuju na luksuznim destinacijama, možda ju naša popularna pjevačica uskoro ugosti u svojoj ljetnoj oazi na Hvaru. Nema sumnje, naša je Nina dio svjetskog jet seta.

 

Morning

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

 

#ninabadric #tojazovemljubav

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene