neugodno iskustvo

Plesač je nokautirao usred nastupa: "Samo se srušila"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Banfić i plesač Tomislav Tržan prisjetili su se bolne anegdote koja se dogodila još na početku Ivanine karijere.

Na sceni je već četvrt stoljeća, a svojih početaka Ivana Banfić još se uvijek jako dobro sjeća. Gostujući u emisiji "Petkom s Petkom" Ivana se prisjetila početka svoje karijere i nastupa s plesačem Tomislavom Tržanom koji joj se također pridružio u studiju.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

"94.-te godine moji susjedi Borivoj Vincetić i Davor Devčić koji su autori pjesme "Šumica" pitali su me hoću li plesati s jednom mladom pjevačicom. Na prvom sastanku Ivana je rekla "koji je ovo idiot", ali onda smo krenuli", prisjetio se Tržan. "Mi smo zapravo u glazbenom braku. Ali savršenom. Ne svađamo se i nadopunjujemo se", dodala je Ivana koju s Tomislavom veže i jedna anegdota koja joj nije ostala u najboljem sjećanju.

Naime, tijekom jednog nastupa Tomislav je Ivanu nehotice "nokautirao" nasred pozornice.  "Bili smo na jednom nastupu još dok su bili brodovi ljepote. Ja sam fulao koreografiju, ali nisam primijetio da Ivana dolazi od iza. I tako je moja šaka završila njoj u glavi. Ivana je "Šumicu" otpjevala do kraja, otišla iza zvučnika i samo se srušila. Ali već je tu bio doktor jedan koji je sve to vidio iz publike i koji je odmah pritekao u pomoć", sjeća se Tržan. Ivana je posljedice nezgode osjećala i nakon nastupa. "Sljedećih 10 dana nisam mogla otvoriti usta. Nokautirao si me", rekla je Ivana.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene